Téka sztorik

Halmazelmélet

2010. november 01. - tekasztorik.blog.hu

A tékába látogató közönség a következő csoportokra osztható:

-lottózó nyuggerek

-tippmixelős melósok

-mesefilmvadász családanyák

a.) normális anyukák

b.) kretén anyukák

-romantikus filmeket néző szinglik

-vitatkozó párok

-külföldiek

-a maradék 99.99999% pedig a döntésképtelen állampolgárok, azaz a fentiek jelentős része is a döntésképtelen halmazba sorolható.

az ideális kölcsönző:

ajtót kinyit, köszön, ajtót becsuk, célirányosan polchoz megy, bilétát leakaszt, kéri, odaadom, elköszön, kisétál, ajtót becsuk. nem kérdez, nem pofázik, nem fáraszt.

Na, ebből a fajtából van sajna a legkevesebb. :)

a legrosszabb kategória:

ajtót kinyit, baszik becsukni, felállok, becsukom, magamban anyázok csúnyán, gyerekei rohangálnak, szétpakolnak mindent, hangosak, veszekednek, közben szülők telefonálnak, tőlem kérdeznek, ajánlanál ezt, ajánlanál azt, ez miről szól, ebben ki játszik, ez hány perces, kapott-e Oszkárt, stb. kivonulnak, köszönés elmarad, ajtó nyitvahagy, becsukom, anyázok.

Leggyakoribb kategória: a döntésképtelen.

ajtó kinyit, köszön, ajtó becsuk, polc előtt megáll bambán, 10 perc, 15 perc, bamba, még mindig bamba, és akkor a gyilkos kérdés: TUDSZ MONDANI VALAMI JÓ FILMET?

Ilyenkor a variációk száma 2

1. átmegyek kifejtősbe

2. nem megyek át kifejtősbe és segítek (ez a ritkábbik)

1/a. ha átmegyek kifejtősbe, akkor elmagyarázom neki, hogy a JÓ FILM kategória számomra egy üres halmaz, nem specifikus és nem jelent semmit. Bávatagon állni egy téka közepén és azt nyekegni, hogy jaaaaj agggyá má egy jó filmet, pontosan olyan, mint megállni egy étterem közepén és közölni a pincérrel, hogy éhes vagyok. Nincs info tartalma. És ideges leszek. :) Minden embernek más a JÓ FILM, nekem aztán főőőleg, aki totál félre van huzalozva agyilag, ízlésen meg nem vitatkozunk ugyebár, szóval ezt valamelyest elmagyarázom a tagnak, aki közli, hogy neki a háborús filmek a kedvencei, ami oly remek, mert én nem nézek háborús filmeket. második kedvenc kérdésemet teszi fel: Neked melyik a kedvenc filmed? Hát nekem az Angyalok Amerikában, de azt még senki sem látta és neked úgysem tetszene és amúgy is elbaszott ízlésem van, szóval NE KÉRDEZZÉ HÜLYESÉGET MÁÁÁR!!!

persze a végén készségesen segítek és az elégedett tag örömmel távozik. :)

 

 

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek