Téka sztorik

romakérdés-röviden

2010. november 01. - tekasztorik.blog.hu

Ez is megtörtént eset:

 

Kevés ember van ebben az országban, akiknek a dzsippókkal ne lenne baja. Nekem spec. nincs. Minden nyáron találkozom velük, mikor lomtalanítás van és már napokkal azelőtt kicsiny sámlikon gubbasztanak a járdán és őrzik a cuccosokat. Valószínüleg, ha a VIII. kerületben laknék, nekem is lennének problémáim a romákkal, de így nincsenek. Sőt. enni-inni is szoktam adni nekik. Tavaly pélául az történt, hogy maradt otthon egy hatalmas adag tatárbifsztek, valami családi banzájból még. Gondoltam: nekem már nem kell-egyke vagyok és önző, főleg kaja ügyben- hát akkor odaadom a cigóknak. Nem pislogtak ám nagyon, mikor ezüsttálcán leslattyogtam egy vödör tatárral és 1 üveg üdítővel meg pirítóssal. Azt hitték, eljött a messiás. én is azt hittem, mikor anyám az eset után 1 hétig üvöltött velem folyamatosan és nem ismételte önmagát... Hiába, szociálisan túlérzékeny vagyok, a szívem is hatalmas, meg a bifszteket sem én vettem...

Lényeg a lényeg, a téka környékén is lomtalanítás volt, mikor is, kivágódik az ajtó és beront egy fiatal cigó. aszongya:

-Kiskeziccsókolom, aggyon má egy szál cigarettát, kifizetem!

-Adnék szívesen, de 1 éve nem dohányzom, sajnálom, talán itt mellettünk a...

-gyájj má fijatalasszony, csak 1 szálat aggyon má!

-Elmondom mégegyszer, hátha nem volt érthető: NEM DOHÁNYZOM 1 ÉVE MERT ASZTMÁS VAGYOK!!!

-Jaúzsi, hallod, dikk má, nem ad cigit ez itt ez a izé itten e. Hámoss mondd meg, há sajnájja tőlem a cigarettát! Milyen egy ország ez te! fajgyűlölő itt mindenki én mondom! anyám haljon meg rákba ha nem gyűlölnek itt minket te! Hámoss mé sajnájja a cigarettáját mi?

-NEM ÉRTI HOGY NEM DOHÁNYZOM? MIT NEM ÉRT EZEN????????????????

-jajj jaúzsikám, mennyünk innen e, én mondom. micsoda egy ország ez. diszkrinolin vagy mi a faszom diszkógatív vagy mi itt mindenki. gyere mennyünk innen he.

 

 

ajtó becsap, én meg úgy maradtam. buta fejjel pislogtam még vagy 15 percig. pedig nem vagyok diszkriminatív csak TÉNYLEG NEM VOLT CIGIM MERT NEM DOHÁNYZOM MÁR!!!

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek