Téka sztorik

egyik kedvencem.

2010. november 02. - tekasztorik.blog.hu

Először is, szeretnék köszönetet mondani annak a pár humanoidnak, akik vették  a fáraccságot és elolvasták idáig ezt a blogot. Köszönöm szépen, már eljártam a dzsigget, kicsit viccesebben néztem ki, mint a Brúszvilisz, de eljártam. :)

 

Sokan kérdezik, mit szoktam mondani, ha valaki jön és pornót keres a tékában. Nos, elmesélem.

Ebben a tékában spec. nincsenek porno filmek, de az előző 2 helyen voltak.

Srác bejön, hót laza, esik szanaszéjjel, vígjátékot keres, rágózik, telefonál, nagyon májjer. Teng-leng a tékában, majd visszavesz az arcából és odalép a pulthoz.

-őőőőő elnézést....ilyen...ő....erotikus filmeitek vannak?

-Igen, ott van hátul az a kék dosszié, abban vannak összegyűjtve.

-Esetleg tudsz ajánlani valami jó...pornót?

 

és ilyenkor jön el az én időm, hogy levágjam a gyanútaln áldozatnak a nagymonológomat. magamban már dörzsölöm is a tenyeremet!

-Nézd. Először is. Mi számít JÓ pornónak? Mert ugyebár, mindegyikben kefélnek. Forgatókönyv, dialógusok, zene, helyszín általában ugyanaz, szereplőkről nem is beszélve, ebben a szakmában kimondottan arctalanok, úgysem azt nézitek... Ergo, mi tesz JóVÁ egy olyan filmet, aminek egyik lényege, hogy ha egyet láttál, az összeset láttad?! Persze vannak izgalmas kategóriák: leszbi pornó, homopornó, gyerekpornó, animal, szadomazo,stb, de mindegyikben dugnak, csak a lyukak mások. Továbbá. Ahhoz, hogy bármiféle filmet tudjak ajánlani, egyetlen dolgot kell tennem: MEGNÉZNI. itt 2 variáció következik: vagy itt nézem meg, vagy otthon. Mivel itt pornót nem nézhetek, ezért az a.) opció kizárva. marad a b.) miszerint annyira megháborodom, hogy pornót viszek haza, csak azért, hogy évente annak az 1 embernek, aki ide betéved és ilyen jellegű műalkotásokat keres, ajánlani tudjam az Európa Szexpresszt, vagy a Buja vágyakat, esetleg a Kellemes zaklatást vagy az Élvezetek nagykövete című eposzt. Nos, ebből a röpke monológból gondolom kihámoztad, hogy nem, nem tudok sem rossz, se jó pornót ajánlani, mert ezek nekem üres, jelentés nélküli szavak, fogalmam sincs, mi számít jónak, illetve rossznak. Úgyhogy sétálj szépen hátra és válassz egyedül.

 

Pafff. Még nem találkoztam olyan taggal, aki ezek után pornót vitt volna. jött a hebegés meg a habogás, aztán alázatosan hazakúszott mind az asszonyhoz.

 


 

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek