Téka sztorik

Nyuggerek

2010. november 02. - tekasztorik.blog.hu

2 fajta nyugdíjas van. az édibédi aranyos kis öreg, meg a kibaszott idegesítő, problémás öreg. persze mindkettőt tiszteli az ember meg türelemmel bánik vele, mégis csak idős, megélt ezer dolgot. A legjobb sztori a következő volt:

kb. 90 éves bácsika bejön. olyan öreg, hogy 10 perc míg kinyitja az ajtót, 5 perc míg megfordul és megint 10 perc míg becsukja. Aztán idecsoszog a pulthoz.

-Jónapot kívánok, lottózni szeretnék.

-Üdvözlöm, tessék csak...

-Hol találok szelvényt?

-Mindjárt hozok...

-Töltse már ki legyen szíves mert nem látok... Jaj, nem tudom a számokat, fel kell hívnom a feleségemet... Van itt vezetékes telefon?

-persze :)) mondja a számot

-Azt sajnos nem tudom, de itt van a zsebemben... itt is van. megtenné hogy tárcsáz? és beszéljen már vele, mert én nagyot hallok!

-??????

-Kérdezze meg a lottó számokat.

-Jórendben :))))

(felhívom, megkérdezem, lottót kitőtöm.)

-Kész is vagyunk, 225 forintot kérek szépen.

-Jaj a pénztárcámat otthon hagytam!

-semmi gond majd be tetszik hozni! tulajdonképpen a lottózáshoz csak a szándék kell, na azt az egyet el tetszett hozni, semmi mást. :) csókolom! :)

 

 

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek