Téka sztorik

feltűnési viszketegség

2010. november 05. - tekasztorik.blog.hu

Az előző tékában dolgoztam még, elég dzsumbuj helyen volt, egy szutyerák lakótelep aljában. Lényeg a lényeg, üldögélek a székemben, ásítozom, bóbiskolok, egyszer csak elkezdek vakarózni. Először csak kicsit. Aztán egyre jobban. A végén ott tartottam, hogy fel-alá rohangáltam a tékában, mint valami elbaszott Tom&Jerry rajzfilmhős és ordítozva vakartam magam tetőtől talpig, már mindenem láng vörös volt. Hát mondom, ilyen a világ faszán nincs, azonnal el kell mennem bőrgyógyászhoz, felhívtam a kolleganőmet, hogy jöjjön és váltson le, mert én mindjárt kiugrok a bőrömből, és nem örömömben, az is tuti. Gyorsan felpattantam a buszra, irány a János Kórház, löktem félre mindenkit, meg hát látták is, hogy itt fene nagy baj van, egy rohangáló-káromkodó-visítozó-félelmebeteg nőszeméllyel senki sem akar ujjat húzni. Bemegyek a dokinénihez, rámnéz, aszongya: mi a panasza?

-MAGA SZERINT???????????????????????????????

Hát-gondoltam magamban, ez hülye, itt ugrálok és tépem le magamról az összes hámrétegemet, ez meg ilyeneket kérdez.

-Vetkőzzön le...ühümm...látom...ühüm...és viszket is?

-NEM BAZMEG CSAK POMPOMLÁNY VAGYOK A HELYI RÖGBI CSAPATNÁL ÉS EZ A MOZGÁS A FORMAGYAKORLAT RÉSZE! PERSZE HOGY VISZKET!!!!!!!!!!!!!!! AZ ELŐBB MEGMOSTAM A KEZEM ÉS ÚGY SISTERGETT A BŐRÖMÖN A VÍZ, HOGY AZT HITTEM ÁTVÁLTOZOK VALAMI KIBASZOTT VÉRFARKASSÁ!!!!

-ühüm...értemm... nos, úgy fest, hogy maga... rühes.

-ELNÉZÉST, MIT MONDOTT????????????????????

-Hogy maga rühes. ne aggódjon, ezt manapság bárhol el lehet kapni. Járműveken, utcán, elég, ha a buszon olyan valaki után ül le, aki koszos, mosdatlan...

-NEM MONDJA KOMOLYAN, HOGY RÜHES VAGYOK????!!!!

-felírok mosakodó szappant meg krémet és 3 nap alatt elmúlik.

-3 NAP? 3 PERCIG NEM BÍROM KI! 3 NAP MÚLVA OLYAN LESZEK, MINT EGY BŐR NÉLKÜLI, NYÁLKÁS ZOMBI, EGY ELEVEN HÚSDARAB!!!

-Most menjen el a gyógyszertárba, váltsa ki, amiket felírok, és fürödjön le otthon.

-DE NEM TUDOK LEFÜRDENI, HÁT MOST MONDOM, HOGY TISZTA DRAKULA LESZEK A VÍZTŐL! MI LESZ HA ÁTVÁLTOZOM ÉS ÉJFÉLKOR KISZÍVOM AZ EGÉSZ CSALÁDOM VÉRÉT?????

-nyugodjon meg. ez csak rüh. viszontlátásra.


kisétáltam a rendelőből, elrohantam a patikába, a 2 helyszín közti útszakaszon pedig hangosan üvöltöttem: EMBEREK, RÜHES VAGYOK, EL AZ ÚTBÓL, RÜHES VAGYOK, VIGYÁZZATOK!!!!!!!! Aztán hazaértem, ordítva sikerült lefürdenem, és hála az égnek, nem változtam át éjfélkor.

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek