Téka sztorik

Gigamega beégés-igen, ez is igaz.

2010. november 09. - tekasztorik.blog.hu

Hol volt, hol nem volt, történt idén márciusban, hogy este 6 óra felé közeledett a gyilkos kismutató, én meg már nem igazán voltam humoromnál, mert aznap elég sok kretén szívta rommá a véremet és nem kevés pszichopata fárasztott le a baromságaival, mikor is bejön 2 férfi, kb. 50 évesek. Az egyik nekiáll nézelődni, a másik a kezembe nyom egy lottó szelvényt, hogy jónapot kívánok, szertné feladni. Mondtam neki, hogy én is jónagyot kívánok és bedugtam a szelvényt a kenómanó gépbe (így becézem a lottó terminált, mert az is ember) mikor is kiírta-mint kb. naponta 485ezerszer-hogy hiba, javít-e hibát. Mire elkezdtem úgy káromkodni, mint egy varacskos desznyó. Hogyakurvaannya ebbe a kib**ott gépbe, nem, nem az a baj, hogy maga sacc/kb 50 éves és nem bír normálisan kitölteni egy kurva ötöslottót, tudom ám én, hogy nagyon de nagyon nehéz 5 kib**ott x-et rajzolni, nem maga az első, akinek nem sikerül, meg hát ne is haragudjon én nem szoktam politizálni, de mégegy olyan mocskos szemét kommunista cég, mint a Szerencsejáték ZRT, a világ faszán nincs! Itt van például, mikor bevezetnek egy új sorsjegyet és kiküldenek hozzá 70 oldal, teljesen felesleges nyomtatványt. Minek??? ja, ha problémám van és fel merem hívni őket, akkor problémamegoldás címszó alatt mindig azt kapom, hogy indítsam újra a gépet. EZT MAGAMTÓL IS TUDOM, nem ezért telefonálok! Egy igazi, gyöpös, korlátolt, imperialista, komcsi, aljas, tetves, köcsög cég, én mondom. Olyan felesleges, értelmetlen dolgokat csinálnak, mint a komcsik. Igazi rohadt, bürökrata cég...(és kb. még 15 percig ugattam, nem is vettem levegőt, csak fröcsögött belőlem a szar. Aztán abbahagytam.)

-Elnézést kérek, adhatok még valamit a lottón kívül?

-Tóth János vagyok a Szerencsejáték Zrt-től. Ez egy próbavásárlás volt. Személyi igazolványt és terminálkezelői bizonyítványt kérnék szépen.

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek