Téka sztorik

Az ördögki kör

2010. november 13. - tekasztorik.blog.hu

Mint már említettem volt, ahhoz, hogy filmet tudjak ajánlani, filmeket kellene néznem. Ez vagy itt, vagy otthon lehetséges, de azért, hogy Neked vagy Neked vagy Neked filmet tudjak ajánlani, ha nem haragszol, nem viszem haza és nem pazarlom rá az időmet. Mivel az új filmeket azonnal lerabolják az ingerszegény tagok, ezért azokat jóóópár hétig nem tudom megtekineti, ezáltal véleményt sem tudok alkotni róluk. Régebbi filmeket szívesen megnéznék, de most megosztom veletek, miért lehetetlen küldetés egy videótékában, bármilyen jellegű filmet is megnézni. Nézzük mit reagál a nép, ha a következő műfajból teszek be filmet:

-Horror, akció, krimi: eleve nem nézhető a családosok miatt (Úristen lőnek, zombi, vér, végtagok, verekednek, nenézz oda Pistike, MEGKÉRHETNÉM HOGY VEGYE MÁR KI A LEJÁTSZÓBÓL EZT A SZART????? Hát ez nem igaz?!!!!)

-Animáció, rajzfilm, bábfilm, kalandfilm: nem nézhető, mert a gyerek elkezdi bambán bambulni, miközben lecsorog a nyála a kövezetre. (MEGKÉRHETEM, HOGY KAPCSOLJA KI? ÍGY SOHASEM FOGUNK FILMET VÁLASZTANI MERT BÁMULJA A TÉVÉT A GYEREK!)

 

-Romantikus: (Léci vedd már ki, most szakítottam a pasimmal/csajommal, had ne kelljen már ebben az 5 percben is ezt bámulnom!)

-Vígjáték: Jaaaaj dejóóóó, mi ez amit most nézel? elvihetem? igen? köszi, dejóóó (és elviszi).

-Dráma, kosztümös, történelmi, dokumentum, életrajzi: Olyan nyomott, ködös idő van, nem lehetne valami vidámabbat? te amúgy depressziós vagy? Miért nézel ilyen filmeket?? Vedd már ki léci, tökre lehúzza a hangulatomat!

-sorozat: ez melyik évad? ú azt pont nem láttam, el is vinném, köszi!

-thriller: Megtennéd, hogy leállítod? Pont tegnap töltöttem ezt le és nem akarom még látni a végét! köszi!

 

 

...és ez így megy minden, áldott nap. és minden áldott nap megy ez is:

-és ezt láttad

-nem

-és ezt?

-azt sem

-és ezt láttad?

-nem

-HÁT MILYEN TÉKÁS VAGY TE?

-'"+!%/=))*/@&#>< !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

ééééén vagyok az antitékás. 10 filmből 9-et tuti utálok, a maradék 1 meg nincs bent soha, a véleményem pedig szöges ellentétben áll a közízléssel, szóval egész bátran HAGGGYÁBÉKÉN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

 

 

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek