Téka sztorik

A trágárság dicsérete

2010. november 22. - tekasztorik.blog.hu

Nálunk a családban majdnem mindenki elöl-hátul diplomás, nos, ez 2 dolgot biztosan jelent. 1. Veszettül bírnak káromkodni. 2. Veszettül bírnak inni.

Szám szerint 4 darab kiskorú gyermek van (unokatesómék családjáról beszélek) és természetesen a gyerekek sem tolják gyengébben a káromkodást, mint a szülők. Isteni szerencse, hogy az oviban meg az iskolában nem csapódik ki náluk a biztosíték, csak otthon. vegyünk egy példát. Karácsony, 5 éves gyerek, cumi a szájban, villanyvasút, sok ember, retyerutya, kisvasút leáll, cumi mögül felhördülés: "bassza meg a kujva éjet ezt a szaj vaszutat máj megint bedöglött ez a szaj!" Mindenki cöcög és méltatlankodik és meg rohanok oda a gyerekhez 1 tábla csokival. néznek rám a fölnőttek, mi van velem. mondom: EMBEREK! HALLOTTÁTOK, MILYEN SZÉPEN BEÉPÍTETTE A MONDATBA A TRÁGÁR SZAVAKAT?! és megsimizem a kis okos fejét nekije és megtömöm csocsoládával. A gyerek meg bután pislog. De hát nem nagy dolog? mert a levegőbe bazmegelni, csak úgy, az kérem nem nagy kunszt. nade jelzős szerkezetként a mondtaba fűzni, az szerintem elismerést éremel.

 

 

 

 

...Eztuán egy darabig mondjuk nem hívtak karácsonyozni...

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek