Téka sztorik

Alchejmer kór

2010. december 26. - tekasztorik.blog.hu

Szerintem én valami kibaszott durva memóriazavarral küszködöm. Eddig úgy voltam vele, hogy vicces, de kezd rémisztő lenni.

Ott kezdődött a dolog, hogy december elején elmentünk anyámmal vásárolni a Kikába. Ez úgy festett, hogy én, mint valami mutáns polip, ezernyi csáppal, pakoltam be mindent a kosárba, anyám pedig fizetett. Anitának például bögré(ke)t vettem, mert tudom, hogy reggelente tejeskávézik. ennek az ötletnek roppnatmód meg is örültem, tyí azannnyát dejó dolog a bögre, nagyon fog neki örülni.

december 4.-én volt a szülinapja, robogok át ezerrel, izgatottan várom, mit fog szólni ehhez a felettébb testhez álló ajándékhoz. unottan kibontja a csomagot, megfogja a kezem és bevezet a konyhába. kinyitja a konyhaszekrényt és azt mondja: látod ezt a 416 ezer darab bögrét? ez mind tőled van b***meg. (haladunk a szoba felé). és látod a polcomon azt a 317millió darab bögrét? azok is mind tőled vannak b***meg. bögrékben van a smink készletem, a nyakláncaim, a parfümök, a gyerek játékai, minden lóf**sz bögrékben van mert te minden évben bögréket veszel nekem, mert hogy az milyen jó lesz a reggeli tejeskávémhoz!!!!!!!!!!!!!! HÁT A TÖKÖM TELEVAN MÁR A BÖGRÉKKEL B**MEG!!!!!!!!

Én meg csak álltam megszeppenve, de hát, nem volt mese, felismertem a bögréket, tényleg mindegyiket én vettem.

Ugyanezt eljátszottam még a főnöknőmmel, akinek ugyanazt a kerámia szalvétatartót adtam, mint tavaly, valamint a 6 éves másodunokaöcsémmel, akinek ugyanazt a Thomas mozdonyos tolltartót vettem meg, mint tavaly. Aztán anyám rámnézett és azt mondta, hogy szerinte alchejmer kór. Aztán visszanéztem rá és azt kérdeztem: Te ki is vagy...? :)

 

Szóval...érik egy alapos koponya CT, már látom... :)

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek