Téka sztorik

Első szereplésem a Dumaszínházban

2011. január 25. - tekasztorik.blog.hu

Tegnap este megtörtént a várva várt esemény. Egész nap vert a víz, görcsben volt a gyomrom, ez úgy este 6 óra felé tetőzött, aztán feldobtam magamra egy laza 35 kiló sminket, felöltöztem tisztességgel-anyám szerint egy ukrán fejőnőre emlékeztett a kinézetem, de tőle ez hatalmas bók- és felszálltam a buszra. Majd a metróra. Aztán a Deák téren már nagyon rajtam volt a majré, ahogy közeledtem a helyszín felé. Természetesen a földig érő, alkalmi gatyám szárára ráléptem és tompa pufanással csattantam az aluljáró felfelé vezető lépcsőjén, szerencsére zsebre volt dugva a kezem, ezért a gravitáció és a 90 kiló által gerjesztett becsapódást homlokkal sikerült hárítanom, nem kis örömet szerezvén ezzel a mögöttem nyomakodó tömegnek.

Génmanipulált unikornisként haladtam tovább a cél felé, ahol is megtorpantam és remegő hangon hívtam fel kb 546 embert, hogy nemmerek bemenni nemmerek bemenni, úristen itt emberek vannak, nemmerek bemenni, de a bíztató szavak meghozták az eredményt, beléptem a zsúfolt helyiségbe és azonnal rendeltem magamnak egy laza fél deci kevertet, kisérő nélkül. Ez 18 óra 15-kor történt, 18 óra 16-ra én már felettébb jól éreztem magam és kötetlen ismerkedésbe kezdetem a többi delikvenssel. 16-an indultunk a trófeáért, vegyes volt a brigád. Volt rádiós, ápolónő, tanuló, eladó, fiúk-jányok vegyesen. Összeírta a szervező, ki-hanyadik akar lenni, mondtam, hogy én a hetedik, mert a 7 az szerencsés szám és József Ati is azt mondta hogy a hetedik te magad légy, szóval, gondoltam, jó lesz az.

Elkezdődött a műsor, az egyik showder klubbos/Dumaszínházas srác volt a műs.vez (Rekop György). Lement az első 6 versenyző és a közönség nem nevetett. de senkin. fa arccal ültek, semmi reakció, semmi taps. Hű gondoltam, ez fasza lesz. Aztán én következtem. Felmentem a kicsiny kis színpadra, odaálltam a csávó mellé, átadta a mekrofonyt és elkezdtem tolni a polipos sztorit. És láss csodát, nevettek. Mindenkinek 5 perc áll rendelkezésére, de az előttem lévő 6 ember nem is tudta kihasználni, mert leszavazták őket. Én meg nem is nagyon néztem az órát, csak toltam a vakert. Már rég lejárt az időm, de a Rekop aszonta toljam, nagyon jó, toljam!! Én meg toltam. Nevettek, megtapsikáltak, lejöttem. Aztán jött a második forduló, négyen jutottunk tovább, 2 srác 2 csaj. A másik csaj kb. 2 méter magas volt és 180 kiló, igazi ősállat, mindenki azon nevetett, hogy néz ki, meg már ő sem volt szomjas, szóval ő ilyen Soma gésamama jellegűen nyomult és rengeteg szexes meg hányós sztorit mondott, meg ölelgette a srácokat. Aztán megint én jöttem, a cigányosat mondtam (ami állítólag nincs is itt fent, majd pótolom-a szerk.), azon is nevettek, de itt csak 2 perc volt szigorúan. A végén a pokoli torony nyert :) és én lettem a második, de annyian basztatnak, hogy menjek megint, hogy megyek majd. Már kértem időpontot és megkérdeztem, mennyi haver jöhet, mert érekes lenne, ha odamennék 20 emberrel és mondjuk az egész Godot akkora. :) kicsit bundaszagú lenne a verseny.

 

Hát ennyi, szívből köszönöm mindenkinek a támogatást, roppant édesek vagytok, ígérem, a legközelebbire eljöhettek-ha ez lehetséges- és ígérem, hogy nem feledkezem meg rólatok, mikor a Fábry show helyett majd az én talk show lesz főműsoridőben :)

addig is: buenosz ájresz csikkánók! És köszönöm az orromban lakó polip családnak, hogy emelték az este színvonalát! :)

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek