Téka sztorik

szájenszfiksön

2011. február 21. - tekasztorik.blog.hu

Én köztudottan nem vagyok egy nagytudású ember, magamat inkább úgy jellemezném, hogy a világon minden érdekel-kivéve a közgazdaságtant és a politikát-de legfőképp a csillagászat. Van is pár egészen jó műsor a  tévében, a Nesönel Dzseografikán, tévézési szokásaimat illetően itt meg is jegyezném, hogy nem vagyok egy tv fan, ritkán kapcsolom be, akkor is kb. este 11 után és akkor vannak ism.terjesztő műsorok, na azokra cuppanok ráfele.

Szóval, nézem ezt az izét, magyaráz benne okos asztronauta bácsi, hogyaszongya a világegyetem olyan kurva nagy-mint tudjuk-hogy oda már a fénysebesség is kevés, ezért csak úgy lehetséges-ha lehetséges-bármifélefajta megismerés, ha (most figyelj) MEGHAJLÍTJUK A TERET. dikk, mondom, ez aztán merész! Szűk kis agyacskámmal próbáltam ezt már korábban is felfogni, mármint h az idő is meg a tér is relatív, meg nemodabuda meg ilyesmi, de ez a mókus elkezdte magyarázni, hogy kéne építeni olyan SZERKEZETET, ami meghajlítja a teret. Asztakurva! Mindig is tudtam, hogy a Star Wars egyszer poros történelemkönyv lesz, de ez azért...nahallod...ez vakmeredek...Hogy mondjuk ülsz egy székben otthon, benyomsz pár gombot, és ott van a küszöböd előtt New York. Aztán mondjuk 2350-re már mindenkinek lesz ilyen kütyüje otthon és az emberek ilyen ping-pong labda szerűen fognak pattogni ide-oda a Földön. "Hol vagy drágám?" "Hawaii-on de 1.5 másodperc és találkozhatunk Grönlandon ha akarod, most ott akciósak a bikinik" Hát hol lenne ennek a vége? Mindenki össze-vissza hajlítgatná a teret! Most még itt vagyok a monitor előtt, 2 másodperc múlva meg a Plútón.

Minden esetre, izgatottan várom a fejleményeket, most az az egyik legújabb projekt, hogy 2025-re szállodákat építenek a Holdra. Mire nyugdíjas leszek, remélem elmehetek ingyen is valami intergalaktikus BKV járattal. Csak az a ciki, ha út közben leszállít az ellenőr...

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek