Téka sztorik

Hú de rég írtam. Na nesztek :)

2011. március 20. - tekasztorik.blog.hu

Szóval, tegnap elmentünk a Szatyorba és mint minden ilyen "elhajlásnál", én megint jól bezabáltam-született partiarc vagyok, na, nem tehetek róla- meg a tisztesség kedvéért bevertem 2 deci agancsos kólát (gyengébbek kedvéért: Jagermaistert), meg vagy fél liter kólát. Hajnali 1-re egy erősen fokhagyma szagú, taxiért és ágyért könyörgő, a koffeintől meg közben kipeckelt szerű zombivá változtam át, tüdőmben 8 féle asztma sprével, mert volt olyan füst, majdnem megfulladtam. Hívtam egy taxit, hazajöttem, mikor ki akartam szállni, a srác elkérte a számomat (?), na mondom, ez is tuti a dagipornóra gerjed, persze megadtam neki, mi bajom lehet...

Alvás nem jött össze reggel 6-ig, fulladás és kólázás miatt, aztán meg annyira összejött, hogy este 7-kor fel is keltem. No nem is ez a lényeg, hanem kibújván az ágyból, gondoltam megnézem nemző szüleimet és be volt kapcsolva a tévé náluk-mint mindig-és pont ment a híradó. Az történt, hogy egy fasz elgázolt egy öreg bácsit az úton, aki azonnal meghalt. A fasz otthagyta, majd később visszament kíváncsiskodni a helyszínre. Mivel a bácsin nem volt ilyen UV vagy discos-s köpeny, ilyen szemaforos vagy miakurvaannya és lámpája sem volt a csóringernek, meg kb. rossz irányban haladt,ezért a gázolót max. 1 évre ítélhetik el, de ez sem annyira biztos, hiszen NEM IS VOLT HIBÁS. zsír! hát basszunk el mindenkit az utakon! főleg vidéken az öregeket, akiken én életemben nem láttam semmilyen mellényt, max. permetezőt, de hát ha az a kocka alakú permetező nincs kivilágítva kéremszépen, hát akkor nyomjunk egy kövér gázfröccsöt és kűggyük má le az útról a tatát, had szokja a törődést! HOL ÉLÜNK? Üssünk el mindenki anyját, nagyanyját bátran! Mekkora buli! Menjünk gázolni vidékre vazeg! Felturbózzuk a Subarut a gyorsulásira, utána meg zúzunk az 1 utcás falvakba nyuggereket gyilkolászni, talán még fel is ment a bíróság, apám, mekkora flesh, nyomjuk ezerrel!

 

Na itt tartunk. Szegény öreg bácsi. Én vagyok az egyetlen talán, aki most elsírta magát a rohadék tévé előtt.

 

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek