Téka sztorik

romantika

2011. március 30. - tekasztorik.blog.hu

Ültem a tékában, bámultam a semmibe és egyszercsak belépett Ő. Fehér ingben, vaj színű nadrágban, sportcipőben, elképesztően eszeveszettül hormoncsiklandozóan jól nézett ki és olyan illat lengte körbe, amitől majdnem elájultam.

-Zárj be Te gyönyörűség, itt parkolok, gyere, elviszlek ebédelni-mondta csábos hangon és felém nyújtotta karját.

Mint akit megbabonáztak, üveges tekintettel engedelmeskedtem neki, kitettem a "rögtön jövök" táblát és Ő a cabriójához vezetett. Finoman kinyitotta nekem az ajtót, lágyan és könnyedén huppantam a vajszínű bőr ülésre. Elindultunk, arcunkba csapott a szél, lobogott a nyakam köré tekert hófehér, vászon sál.

A Liszt Ferenc téren álltunk meg, egy elegáns teraszon foglaltunk helyet. Ételt, italt rendeltünk s szerelmes pillantásokkal töltöttük a várakozásra szentelt időt. A hamutartó mellett átnyúlt a kezemhez, magához húzott és lehelet finoman megcsókolt. Az egész testem bizsergett, őrjöngve tombolt bennem a vágy, szívem szerint berángattam volna a mellékhelyiségbe, de inkább az úrilány szerepét választottam. Gyönyörű törtfehér, földig érő ruha volt rajtam, igazi dámának éreztem magam.

Ebéd után ráhajtottunk az autópályára és a Balaton felé vettük az irányt. Menet közben megálltunk egy benzinkútnál, mellette kicsiny virágos üzlet pompázott. Akkora rózsakosárral tért vissza, hogy csak a hátsó ülésre fért be a több mint 100 szálból álló kompozíció.

Boldog voltam, szinte folyékony halmazállapotú.

Megálltunk valahol a Balaton partján és kéz a kézben andalogtunk a parton, hattyúkat etettünk, kacsákat néztünk, lassan ment le a Nap, egy öreg, barna padról néztük hol nevetve, hol mély, szerelmes csendben.

Elindultunk hazafelé, megkért, aludjak nála. Bekanyarodtunk az utcába, feszült izgalom volt rajtam, igen, ma este, ma este megtörténik, olyan forró lesz a levegő, mint még soha.

Leparkolt, kisegített az autóból, megcsókolta a kezem és felkapott, mint egy menyasszonyt. berúgta az ajtót, mélyen a szemembe nézett, mérhetetlen szerelem áradt belőle, és ekkor...

 

bibipp

bibipp

bibipp

 

 

megszólalt a rohadék ébresztőóra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

Hát nekem még álmomban sem lehet jó vazeg???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

akurvaéletbe!!!!!!!!!!!!

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek