Téka sztorik

már megint egy dilis melós sztori

2011. április 03. - tekasztorik.blog.hu

34 percig sminkeltem. Mértem az időt. Nem zavartak meg közben a tagok, szóval most már egészen úgy nézek ki, mint egy emberszabású-bár a hajam még mindig Garas Dezsőre emlékeztet...

Miután magamra nyomtam 73 köbméter vakolatot, pont nyílik az ajtó. Belép 2 melós, pólójukon a bútorszállító cég logója, bútorszállító cég teherautójával teljesen szabályosan beparkoltak a téka elé a szembe(!) sávba, keresztbe. Dikk mondom, ti aztán leraktátok a verdát srácok! :)

Kitöltenek tippmixet, közben azt mondja az egyik:

-Te figyu má', tudok hozni olcsón DVD-ket meg blúréjt. Nem kell?

-Hát-mondom-nagyon kedves vagy, de mi filmforgalmazótól rendeljük ezeket és vannak rajta mindenféle jogok, szóval jogtiszták, nekünk is könnyebb lenne a Teszkóból, de hát ez van.

-Jaaa, de hát akkor egy blúréj az 10-15ezer mi?

-Hát igen, jó drágák, de nincs más választásunk.

-Akkó' ebbe mi a okosság?

-Na látod, ebben nincs okosság. Ez egész egyszerűen kötelező.

-Hát te tudod. üdítőtök van?

-Van igen, ott a hűtő.

-Tudok hozni olcsón ilyen bikás energia szart (gondolom Red Bull-t értett ezalatt) meg van még kéddekás kevert is olcsón meg sósborszesz, női pancs likőrök, néha van nulláskóla is...

-Köszönöm, de nem veszünk ilyeneket. itt nincs alkohol, hála az égnek!

-Tudok hozni cigit is! Ukrán zárjegyes mezítlábas. Kicsit erős de 350 egy doboz.

-Á nem, köszi szépen. :)

-Nem sok üzleti érzéked van hallod!

-Ez igaz. Ebben látod igazad van. (aztán, gondoltam, visszavágok neki valami baromsággal).Viszont szívesen vennénk 4D-s tetra-side DVD-ket, ha tudsz olyanokat hozni. Ez egy teljesen új technológia, új forma, jobban van tömörítve és jelenleg 200ezer forint 1 darab. Na látod, ezt lezsírozhatnánk okosba.

-Mit? Írd má fel el fogom felejteni.

 

 

Felírtam, megköszönte, azt mondta jövő hétre hozza. Remélem legyártat hozzá lejátszót is és mielőtt mindezt megkezdené, fel is találja a cuccot. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

( szerkesztői megj.: Aki nem tudná: a blúréj- blu-ray- az a DVD továbbfejlesztett változata, lejátszható blu-ray lejáccón vagy PS3-on. Nálunk ilyeneket is lehet kölcsönözni.)

 

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek