Téka sztorik

A mosás.

2011. április 04. - tekasztorik.blog.hu

Felkeltem ma délután 1-kor, mert mától ugye szabin vagyok. Kimásztam az ágyból és arra jutottam, hogy összegyűlt a szennyes, mert valahogy nem a padlóra lépek, hanem melltartókra és pólókra minden felé.

Nos, aki esetleg nem tudná, én itthon lakom a szüleimmel, mert 1. csóró vagyok. 2. annyira imádnak, nem akarok nekik fájdalmat okozni azzal, hogy lelépek egyedül bele a nagyvilágba... bár szerintem ők ezt nem így látják és már szabadulnának tőlem, de én egy naaaaaagy, büdös daganat vagyok, aki itt maradt a nyakukon :)

 

Szóval, mivel felnőni még nem sikerült, ezért elég önállótlan vagyok, pontosabban megjáccom a búrámat, hogy el legyek kényeztetve és mindent megcsináljanak helyettem. Ilyen például a mosás. Tudom, hogy van mosógép, hiszen a tetejére szoktam lecseszni a koszos cuccaimat, a fogkefét, a törölközőt, meg minden vackot, de mosásra még nemigen használtam.

Ma délután 1-kor viszont elhatároztam, hogy itt az ideje, 40 éves korom előtt, rohadjak meg, kimosok 1 adag szennyest!

Nagy lendülettel összeszedtem mindent a szobámból és lementem a fürdőbe. Köszöntem illően a mosógépnek, nehogy má az legyen, hogy paréj vagyok, mondom neki: szevasz ecsém! -semmi válasz-Leülök elé és elkezdem nézni a gombokat.

 

Na mondom, ettől tuti epilepsziás rohamot kapok mingyá, hát miakúúrvaaaaannnya ez a sok hieroglifa bazeg? Van rajta ilyen, hogy számok. Na az minek? aztán vannak rajzok. van ilyen spirál formájú, az nemtudom mi lehet, olyan mint gyerekkoromban az a nagy nyalóka, tudod...van egy teknő vízzel, benne valami kéz, van valami toll, gondolom itt kell madarat mosni (?) van rajta egy gyerekruha, itt meg biztos csecsemőt kell mosni, ha már nagyon hisztis, megpörgeti anyu pár körre... aztán itt van 3 gomb meg valami digitális kijelző, hát mi a faszér nem lehet rendesen kiírni a taj parasztnak (nekem) hogy mondjuk

1. ha mosni akarsz, köcsög, akkor nyomd meg a kék gombot

2. ha centrizni akarsz, nyomd meg a zöldet

3. telefonos segítség

4. ezzel a gombbal tudod hívni anyádat

5. gatyák mosása

6. pólók mosása

 ennyi.

háddenem? minek ez a sok ákombákom, sehol egy periódusos rendszer vagy mi a franc, régebben volt legalább táblázat, elmagyarázták mit jelentenek ezek a kínai jelek. Most meg csak itt pillázok, nézünk egymásra, próbálok interakcióba lépni a mosógéppel, de asszem ebből fatal error lesz.

Végül meguntam, becsesztem az összes ruhát, ami a kezem ügyében volt. becsuktam az ajtót. remek. logikusan próbáltam gondolkodni. szóval. ha van 2 gomb és az egyiken számok vannak a másikon meg rajzok, akkor biztos azt akarja tudni, hogy mit akarok, ki vagyok, stb.

tehát.

hány kiló vagyok?

90

akkor beállítom a 90-re.

megvan.

másik oldal:

mennyire vagyok hülye?

na itt ez a babaruha jel ez jó lesz, úgyis gyerekes vagyok

megvan.

 

ez meg itt a bekapcsoló gomb. benyomom.

jön a víz, pörög a dob, királysááág!!!!

 

 

 

 

 

...aztán délután 3-kor hazaért anyám és lelkesen újságoltam neki, mit tettem. addigra lejárt a mosógép. anyám lezsibbadt arccal megfogta a kezem, odavezetett a mosógéphez, kinyitotta az ajtaját és közölte: gratulálok. sikerült kifőznöd az összes ruhádat 90 fokon. most hozz le szépen a padlásról pár Barbie babát, mert talán rájuk jók lesznek a gatyáid.

 

 

Azt hittem hülyéskedik...

 

de nem...

 

 

 

mondtam volna, hogy jót röhögtem, de most frankón nincs egy gatyám sem...igazi idióta vagyok. kérek egy kényszerzubbonyt. bár, azt is kimosnám...

 

 

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek