Téka sztorik

kici kínai sztori

2011. április 13. - tekasztorik.blog.hu

Ma lejöttem a hegyről (mint a yeti) és bemerészkedtem a városba, mert ott volt dógom. Hazafelé arra gondoltam, mászkálok még egy sort, itt van a Nyugati, na, lezúzok az aluljáróba, mert az aztán felettébb remek szociográfiai körkép. Minden budapesti ember ismeri a Nyugati aluljárót, túl sokat szerintem nem kell magyaráznom róla. Végignéztem a boltokat, az embereket, az embernek álcázott orkokat, aztán betértem egy drogériába és vételeztem a számomra apró meglepetéseket-volt egy szex shop is de oda nem mertem bemenni. Sohasem voltam ilyen üzletben, de nem volt velem az erő, hogy bemenjek.- Na, soppingoltam (deszépszó) fülbevalót meg szemhéjpúdert meg mindenféle irtó hasznos cuccot, utána kóvályogtam erre-arra, eccercsak beleütközöm egy édességbótba. Az eladó igazi vágottszemű  szittya keresztény ősmagyar, gondolom a Jin Csin Yau dinasztia négyszázhuszonharmadik egyenes ági leszármazottja-de engem nem zavar, mivel minden rasszt szeretek. Köszönök neki. Bólint. Fogok egy kosarat és elkezdem fejben kikockázni, kinek-milyen csoki kell. A Rókának, a Marcellnak, az anyámnak a szülinapjára, a luccgizinek atökömtudjakinek, szóval mint valami polip, az összes polcról dobálom befelé a csocsoládákat a kis kosaramba. Csávó áll, néz. Megszólal.

-Lenni ílyen ákcijós ninc benne cukor édesszég.

-Hogy mi?-nézek rá értetlenül.

-Lenni édesszég cukor ninc benne.

-Haggyá má testvérem, kell a f**omnak édesítős csokoládé! Rendes vagy, hogy szólsz meg minden...

-Ván ólyán isz ami diétász édesszég.

 

...és ekkor esett le, hogy ez a kis rízspusztító valószínűleg azt hitte, hogy ez a benga állat saját magának vásárol ennyi csocsoládét és gondolta megelőzi az öngyilkosság eme igencsak kívánatos módját és felhívja a figyelmemet, hogy hohohóóó, nem kell átzabálnod magad a túlvilágra, Godzilla!

 

-Te figyu. mennyire tudsz magyarul?

-Kicit.

-Na azt gondoltam. Nézd. Én szeretem az egyenes beszédet. Ha úgy gondolod, hogy akkora vagyok mint a kínai nagyfal, vagy mint egy gyapotültetvény dagály után, akkor miért nem mondod a szemembe, hogy vegyek fogyókúrás csokoládét? Mit jössz nekem itt hátulról?

-Én nem jönni hátulról én itt állni egész nap, árulni édesszég. ádhátok száhárinosz bonbont? Igen?

-NEM! Egyen szaharint az Ápdét Norbi, eszednél vagy csau-csau? Miért akarsz nekem mindenáron fogyicsokit eladni?

-Lenní ákcijó édesszég ninc benne cukor.

-Köszönöm, de nem kérek. Nem vagyok cukros és nem fogyókúrázom.

-Já bocánat, ázt hittem.

-Mit? (kezdek el röhögni)

-Ázt hittem lenni cukrosz mert cukrosz émbér lenni dági.

-Vágod, hogy most lekövéreztél egy potenciális vevőt? :)

-Potencijá növelő ádok innen púlt álól ötven dárábos viágrá.

-Na jól van barátom, ezeket a csokikat kérem és tudom, hogy kb. 5 rongy lesz de nem, egyet sem én fogok megenni belőlük.

-Ádják viágrát?

-Miért szerinted transzvesztita vagyok????????????? Miért kéne nekem viagra? Szerinted én egy kövér, cukorbeteg, pöccsel rendelkező nő vagyok?

-lehet igen, lehet nem.

-Te. Mondták már neked, hogy teljesen alkalmatlan vagy kereskedőnek? :) Az elmúlt 3 percben legalább ötször sértettél meg. :) Szerencséd, hogy nem vagyok normális és nem tuszkollak be a földbe Kínáig. :)

-Kínábá árulni ócó repülőjegy. kérni? ádom innen ráktárból...

-Na jó. Van nekem épp elég bajom azokkal is, akivel egy nyelvet beszélek, úgyhogy én most fizetek és távozom. egy élmény volt!

-Élményfürdő, vellnessz, üdülészi cekk, kérni?

 

 

 

Aztán kifordultam az üzletből és roppant széles mosoly ült az arcomon. Még sohasem néztek kövér, cukros travinak. :) Lehet, hogy az vagyok? :)

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek