Téka sztorik

ha kell, átmegyek suttyóba.

2011. április 19. - tekasztorik.blog.hu

Pár nappal ezelőtt úgy döntöttem, kimegyek egy kicsit a levegőre. Süt a Nap meg minden, random kiválasztom valamelyik kiskrapekot a családból és elindulunk.

átslattyogok a másik utcába, ahol a család 90%-a lakik, mondom nekik, adjatok gyereket, megyünk játszótérre. Egyet kapok így lízingbe, 6 éves fiú, királyság, pont jó. Közli, hogy nem akar játszóra menni, ott mindig olyan sokan vannak a homokozóban,közlöm vele, hogy akar és szája lapos, kap csokit a közértben.

Villámgyorsan elkezd öltözni érdekes módon.

Műanyag motor, dömper, ásó, labda, bicska, kistalicska, kutyafasza, cipelhetek mindent, nem baj, szép idő van, megyünk jáccóra.

Megyünk megyünk, közértbe be, csoki, üdítő, kicsi rinyálás még egy kis csokiért, naléci mégegy csokit léci léci léci, kuss, megkapod, közértből ki.

Jáccóra be. Kretén szülők kretén gyerekekkel. Meg én, Danikával.

Mondom neki, Danika, menj fel szépen a mászóka tetejére és dobj egy cukaharát a homokozóba, de csak fejjel érkezhetsz. Gyerek röhög, mert már ismer, szülők döbbenten néznek, összesúgnak, hogy lehet ilyen parancsot adni egy kisgyereknek.

Danika baszik mászókázni, kiszúr egy kiscsajt, már teper is. Homokozókészlet veszélyben, kiscsaj persze full hiszti, nem akarja odaadni a lapátot meg a margaréta formájú homoksüti készítő műanyag vackát, odakiabálok erélyesen, hogy Hajrá Danika, tökös gyerek vagy, légy férfi, vedd el!

Gyerek nevet, nem nyúl le semmit. kedvesen elkéri, kis picsa duzzog, nemadom nemadom fonémákat nyögdécseli, namondom odamegyek, megmarkolom a copfját oszt megpörgetem mingyá a csuklóm körül a kis kurváját!

Danikának is fogynak a tolerancia tablettái, egyre agresszívebben könyörög azért a tevtes formázós szarért. kiabálok neki: Danika semmi gond, itt a motorod, csűrjed fejbe vele!

Kislány anyukája már látom, totál ideg, szikrákat szór rám a szeme, mindjárt beszól. Igazi telefonos, kosztümös, vérsötét bisznisz pina, akit zavar a karrierben a gyerek, csak az elbaszott házasságát akarta megmenteni a kis lurkóval. Nem ítélek elsőre, csak ez van.

 

Na, Danikánál kivágódik a biztosíték, lenyom egy sallert a kis rózsaszín rucis versenyzőnek, én fütyülök meg tapsolok és szakadok a röhögéstől, anyuka kirángatja a kislányt a homokozóból, odaordít nekem, hogy Maga elmebeteg vadállat! és elmennek. Odakúszok Danikához megbeszélni a történteket, hogy mégis miért viselkedett így. Aszongya, azt mondta neki a csaj, hogy milyen görbék a fogai. Ő meg lenyomott neki egy balost. állcsúcsra. Tecnikai K.O.-val az első menetben offolta a muffot. Most haragudjak rá? tökös gyerek. amúgy bárány lelkületű, csak megvédte magát.

nem baj, vannak még a homokozóban, odamegy hozzá egy nagyobb gyerek. Azt mondja Danikának:-szia, elkérhetem az ásódat?

Odaordítok, hogy add oda Danika, ne legyél ego ember!

Kedvesen odaadja. Talál valami mecsboxot, tilitolizza a homokozó szélén, elvan, játszik. Aztán megjön egy újabb kiskurva. Hihetetlen, mindig a nők miatt van a feszkó! odamegy Danikához.

-Szia, kölcsönadod nekem a vödrödet?

-Igen-adja oda fülig vörösen a kiskrapek.

-Ez az Danika!-szurkolok a kispadról-cserébe kérd meg, hogy mutassa meg a bugyiját! Így megy ez!

Kislánya anyja hebeg habog, hiperventillál, alig kap levegőt. Mondom neki h az életre nevelem a gyereket, valamit valamiért! Na, berág, kirángatja a kislányt a homokozóból.

 

Már csak a nagyobb fiú van, el akarja kérni a mecsboxot de Danika nagyon rápörgött a tilitolira, nem akarja visszaadni. Nagyobb gyerek meglöki. odaüvöltök, hogy hé ogre! Mégegy ilyen és felrepítelek a Holdra a mérleghintával kisköcsög! Oszt rúgok utánad  egy fél szelet zsíros deszkát, nehogy éhenhalj!

Nagyobb gyerek rámnéz, elvörösödik és sírva kirohan a játszótérről.

 

 

 

 

odakiabálok Danikának: Na? most már van elég hely a homokozóban, kis pöcs? Úgy játsszál öcsém, hogy ide se jöhetünk többet!!!

 

 

 

 

 

 

 

...Zárás előtt még a biztonsági őrt is megkínáltam pár "kedves" szóval, úgyhogy a gyereknek innentől kezdve szabad a pálya. Csak engem ne ismerjenek fel a szülők a környéken...

 

 

 

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek