Téka sztorik

Me, Myself and Kakszi Lajos

2011. április 20. - tekasztorik.blog.hu

Múlt héten fogtam magam, gondoltam veszek a höriknek kaját. Rólam tudni kell, hogy valami elég csúnya háborús inkarnációs élményem lehet, mert én ez a spájzolós alkat vagyok. Két darab dzsungáriai törpehörcsögöm van (igen, mennyé google-ba nézzed meg), akkorák, hogy mindketten elférnek a tenyeremben, de annyi kajájuk van, amennyi egy elszabadult afrikai elefántcsordának úgy kb 375ezer évre elegendő lenne. Ezzel mit sem törődve, nekilendülök, hátha van valamai új höri kaja a piacon, amit még esetleg nem kóstoltak a kis kukik.

Bemegyek a kisállat bótba. Köszönök. Jobb híján visszaköszönök magamnak, hogy "szia Viki", semmi gond.

Ténfergek, nézelődöm. Vannak ilyen extra mini méretű kutya ruhák, macskáknak fotel, akváriumba halálfejes kerámia alagút, szóval csupa olyan cucc, ami elengedhetetlen a létfenntartáshoz. Érzem, hogy kezd felmenni bennem a pumpa a sok faszság láttán, na aztán elérkezem a rágcsáló részleghez és ott eldurran az agyam. Most figyejjé: höri etető tál, kék és rózsaszín! És ezen a ponton odamentem az eladóhoz és kicsit olyan volt a szitu, mint mikor Lali üvöltözik Rókicával az Üvegtigrisben.

-Őőőő szia!-kezdem kicsit agresszíven az eladónak.

-Szia-rám se néz, nyomkodja a mobilját.

-Te, ne haragudj már, bazmeg, már elnézést, de MI A KURVA ANNYÁÉRT VAN RÓZSASZÍN ÉS KÉK HÖRCSÖG ETETŐ TÁLKA? BAZMEG! TUDOD MEKKORA A HÖRCSÖGÖM AGYA? MINT A MELLBIMBÓDON EGY SZŐRTÜSZŐ! SZERINTED, BAZMEG, MÁR ELNÉZÉST, TUDOM, HOGY NEM A TE HIBÁD, DE SZERINTED, EGY HÖRCSÖG, AZ TUDJA, HOGY HA Ő FIÚ, AKKOR A STRANDKORLÁTKÉK TÁLKÁBÓL KELL ENNIE, BAZMEG? SZERINTED ÉRDEKLI? SZERINTED, BAZMEG, HA MEGVESZEM NEKI A RÓZSASZÍNT, AKKOR BUZI LESZ, VAGY AKUT IDENTITÁS ZAVARBAN FOG SZENVEDNI? EZT MOST A HÖRCSÖGÖKNEK GYÁRTJÁK, VAGY AZ EMBEREKNEK, AKIK PRIMITÍV MÓDON KITALÁLTÁK BAZMEG, HOGY A KÉK AZ A FIÚK SZÍNE? NEM A ZÖLD BAZMEG, NEM A BARNA, A KÉK! ÉS EZT RÁ AKARJÁK ERŐLTETNI EGY AKKORA HÖRCSÖGRE, MINT A FÉL TENYEREM! SZERINTED ABBA A PARÁNYI AGYBA BAZMEG, BELEFÉRT MÉG AZ A PROGRAM, HOGY NEMHEZ ÉS FAJHOZ TARTOZÓ SZÍNKÓD KIVÁLASZTÁSA AZ AGYALAPI MIRIGYBEN? ÉS BAZMEG, HA MÁR ITT TARTUNK, SZERINTED MI VAN RÁÍRVA ERRE A DOBOZRA? AZ BAZMEG, HOGY JUTALOMFALAT HÖRCSÖGÖKNEK!!!! SZERINTED A HÖRCSÖG MIÉRT KAPNA JUTALOM FALATOT? AZ ÉGVILÁGON SEMMIRE SEM TUDOD MEGTANÍTANI, OLYAN OSTOBA! NEM AD PACSIT BAZMEG! NEM HOZZA VISSZA A KIBASZOTT BOTOT! NEM ŐRZI A HÁZAT! ALSZIK BAZMEG, ÉRTED? NAPI 23 ÓRÁT ALSZIK! ÉS HA FELKEL, BAZMEG, MÁR NE HARAGUDJ, NEM FOGOK ELÉ VILÁGOSKÉK VAGY BABARÓZSASZÍN ETETŐTÁLAT TENNI, MERT BELESZARIK, ÉRTED? TELEKÚRJA KIBASZOTT FORGÁCCSAL! NEM TUDJA, HOGY NEKI ABBÓL ENNIE KÉNE BAZMEG! HÁT A KURVÁK VÉRE FOLYJON PATAKOKBAN, MILYEN EGY VILÁG EZ??????????????!!!!!!!!!!

 

 

 

Miután kiengedtem magamból ezt a Shakespeare-hez valóban méltatlan monológot, csak annyit láttam, hogy a csaj áll velem szemben, tátott szájjal, kidülledt, rémült szemekkel és csak ennyi bír makogni az orra alatt:

 

 

 

 

-én...én...én.. csak a papagájomnak jöttem magokért....

 

 

 

 

naba*meg, újfent rommá égtem. Ide se jövök többet...

 

 

 

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek