Téka sztorik

A Húsvét-1 mondatban.

2011. április 25. - tekasztorik.blog.hu

...Amikor feltámadott az ács fia és megváltotta minden ember bűnét-ami számomra teljesen felfoghatatlan, tuti valami félrefordítás ez az egész-és mindezt úgy ünnepeljük, hogy összemixelünk egy emlős, ugribugri, szőrös, nagyfülű állatot egy szárnyas által kipottyantott, fajtájának speciális védőtokjába zárt lehetséges utódjának meszes héjú kuckójával, majd azt tanítjuk a ránk következő generációknak, hogy ez az emlős képes tojást szülni, minek is a jutalma a multicégek által legyártott fényes papírba csomagolt édesség, amit rengeteg hús, torma, hagyma és kenyér elfogyasztása után tömünk magunkba, majd ha mindez megtörtént, mindenféle kellemetlen pacsuli-és alkohol szagot árasztó férfiak jönnek otthonunkba és idétlen mondókák után 60 fokos házipálinkát és némi nemű készpénzt próbálnak kicsikarni tőlünk borgőzös lehelettel.

Namármost, hogy a mondat második fele milyen erős kontradikcióban áll a mondat első felével, ezt gondolom mindenki észrevette és nagyjából ez is az oka annak, hogy a terapeuták milyen jól keresnek, hisz ilyen összezavart ünnepek értelemszerűen összezavart embereket generálnak.

 

Remélem senkinek sem sértettem meg őskeresztényi érzületét, mindenkinek jó zabálást kívánok!

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek