Téka sztorik

Hogyan előzzünk meg birkavesével földrengést

2011. április 25. - tekasztorik.blog.hu

Reggel (hajnal) 10 óra 10 perc.

Bejön egy tök idegen csávó, visszahoz egy filmet. Már pattintanám is le, hogy heló, szia, mire sunyi módon előkap egy parfümös üveget és kaján mosollyal nekiáll versikét mondani. Látja a fejemen, hogy széles vigyor helyett valami torzulás ül rá ábrázatomra, megkérdi, locsolhat-e. Mondom nem. Kérdi miért. Mondom: 1. amit a kezedben tartasz, az egy férfi parfüm. 2. Nem komálom a húsvétot. 3. Semmi kedvem egész nap bűzölögni. 4. Nagyon kedves vagy meg minden de nem is ismerlek.

Csávó néz rám döbbenten, gondolom nem erre számított, elkezd erősködni, hogy nemá, meg akar locsolni, mégis csak húsvét meg minden, olyan szimpatikus vagyok (?!) neki-miközben én fejben az anyjába küldöm el éppen- csak mondja, csak mondja, na, arra jutok végül, hogy itt valami nyomósabb érv kell, hogy miért nem hagyom magam telebűzinteni.

-Figyelj ide-kezdem komoly arccal-az a helyzet, hogy muzulmán vagyok-és próbálom megőrizni a rezzenéstelen arcot, miközben belül fetrengek a röhögéstől.

-Jaj tényleg? Ú ne haragudj. Nem is látszik rajtad...Akkor ti nem is ünnepeltek ma ugye?

-Hát de, csak kicsit máshogy

-És hogyan?

-Hát, nekünk ezen a napon van a cseresznyés hering szent ünnepe. Ilyenkor darált mákot taposunk és mindenki feláldozza alsószoknyája kilógó szálát Allahnak a Blaha Lujza téri templom kettes kápolnájában. Délután tüzet gyújtunk és kecskét reptetünk, mielőtt pedig leszáll az éj, az asszonyok lencsét porlasztanak és kakukkot hámoznak. Éjfélkor házilegyekkel párosodunk majd rituális fürdőt veszünk egy kád paprikás cipőkanálban, ezzel szimbolizáljuk mennyire erős kötődésünk Allah-hoz. Ezen a napon a férfiak macskát lovagolnak és tyúkszemeket vágnak asszonyaik lábáról, miután pedig a Nap elhagyja a látható horizontot, Junoszt tévéket paníroznak fókazsírba, ezzel mutatván a mindenhatónak, hogy nem törődünk a modernitással. A gyerekek egész nap boldogok, csilis vattacukrot és pepperónis bejglit majszolnak, fejlődésben lévő nemi szerveiket pedig kaktuszméz olajjal kenegetik. Ami a közösségi életet illeti, ezen a napon délben körmenetet tartunk, erősen megfogjuk egymás bal fülcimpáját és a "neon,neon,neon" szót skandáljuk míg extázisba nem esünk. Az extázis közepén letépjük egymás fülcimpáit majd befőttes üvegekbe tesszük és a szent kő tetejére állítjuk. A cimpákat januárban visszavarrjuk, ilyenkor némi kavarodást okoz, melyik-kié volt, nekem tavaly például egy öreg bácsi igencsak szőrrel borított cimpáját varrták vissza. De ez részletkérdés.

Mikor kijövünk az extázisból, a lerogyó tánc következik, port szippantunk orrlyukunkba és teveürülékkel dobáljuk egymás lapockáját.

Hát, nálunk így zajlanak az ünnepek.

 

 

 

 

 

Csávó áll, látom, hogy zakatol a fejében a vinyó.

Aztán kitör belőle a röhögés...

-bakker, te mekkora egy állat vagy! Na ezért most szanaszét fújlak!

-Nemár léci nemár, muzulmán vagyok, muzulmán vagyok!!!ordítom röhögve, majd reménytelen menekülésbe kezdek a tékában...

 

 

 

 

 

 

 

Ő nyert. Telefújt. és olyan kan szagom van, hogy ma tuti tapadni fog rám minden csaj. De szerintem kihozom a wc sprét és nyomatok magamra valami ellen-anyagot...

 

 

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek