Téka sztorik

Taxikológia

2011. április 30. - tekasztorik.blog.hu

Az élet egyik értelme, hogy minden társadalmi réteggel megtaláld a hangot. Tudj beszélgetni a csövessel és a Magyar Tudományos Akadémia elnökével is. Miért? Mert az emberek világok. És világokat megismerni fantasztikus. Tudást, érzéseket, tapasztalatokat gyűjteni szintén fantasztikus. Hát ezért.

 

Pár hónappal ezelőtt taxival jöttem haza, mert valahol voltam a spanokkal. Nos, a taxisok, külön élőlény fajta. Nem blogot, hanem lexikont tudnának írni az élményeikből.

2 fajta taxis létezik. Az egyik fiatal és csak 5-6 éve taxizik átmenetileg, a másik már öreg róka és 40 éve taxizik...átmenetileg.

 

Szóval, jöttem haza, hívtam egy ótót. 1 évben átlagosan kétszer, háromszor taxizom, tehát nem számottevő a tapasztalatom e téren.

Bepattanok, fiatal srác, elkezdünk dumálni. Kérdezem tőle, van-e valami extrém sztorija, mi volt eddig a legdurvább, ami történt vele.

Azt mondja, egyszer kapott egy címet egy szórakozóhelyhez, felvett két, kotta részeg csávót, kezükben hot dog. Megkérte őket, hogy ne zabálják le a kárpitot, nézte őket a tükörből, rendesen ettek meg minden, aztán mikor kiszálltak, telibehányták a hátsó ülést és elrohantak, majd a taxis észrevette, hogy mindkét hot dog be van gyömöszölve az ülésbe, külön a virsli darabkák, külön a kifli, szétkenve a ketchup meg minden. Na, elkezdte üldözni a srácokat és 2 utcával arrébb meg is találta őket. A többit meg inkább nem mesélné el...

 

Volt olyan is aszongya, hogy beszállt egy lány, közölte, nincs pénze, de ...(most hogyan írjam le ezt kulturáltan) szóval szaxiért cserébe hazavinné? És nem hivatásos volt, hanem egy átlagos lány.

 

Húúú mondom, dedurva! Á dehogy-feleli-ez sokszor megtörtént. Meg olyan is, hogy hazavitte a csajt rendesen a címre, csaj kiszállt, fizetett, majd visszaszállt és "megerőszakolta" a srácot.

Meg olyan is volt, hogy beszállt egy pár és a hátsó ülésen nyomták a témát.

 

De olyan is volt, hogy beszállt mellé az utas, rögtön levágta, hogy "homár" és a srác elkezdte simogatni a combját.

 

Olyan is volt h a kezébe nyomtak egy újszülöttet h vigye el ide és ide és az adott címen nem volt senki, se ház, se telek, csak puszta és hát ugye le kellett adni a gyereket valamelyik kórházba.

Olyan is volt-meséli lendületesen-hogy egy csaj megkérte, vigye el a körútra egy szex shopba és menjen be vele vibrit válogatni. Ő meg bement és kiválasztott valami elefánt méretűt a csajnak, had szokja a kényeztetést...

 

Aztán ezen a ponton leállítottam és megkértem, hogy ne meséljen többet, mert ezt már nem bírom feldolgozni se agyilag se erkölcsileg.

 

 

Jót nevetett, én meg azon gondolkodtam, kicsivel több posztot tudnék írni, ha az éjszakában taxiznék, de ennyire azért nem vagyok önfeláldozó.

 

 

 

 

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek