Téka sztorik

gyógyszartár

2011. május 02. - tekasztorik.blog.hu

Történt egyszer, hogy drága barátném elindult a gyógyszertárba (majdnem azt írtam, hogy gyógyszergyárba), terhességi tesztért, valamint lábgomba elleni kenőcsért. Oda is ért, a gyógyszertár előtt pedig találkozott egy haverjával (2méterx180 kiló, kopasz állat), aki zavartan toporgott, mert akkor jött a tetováló szalonból és a friss varratra vazelint akart venni, de nem mert bemenni és vazelint kérni, mert hát az mégis csak vér ciki. Barátnőm mondta, hogy semmi gond, majd ő kér terhes tesztet , gomba elleni kenőcsöt és vazelint, ha mér égés, akkor legyen nagypályás égés. Be is mentek, kígyózó tömeg,már majdnem sorra kerültek, mikor a srác meggondolta magát és azt mondta, hogy ő a férfi, majd elintézi a dolgot.

Ő következett, nénike kedvesen ráköszönt az ablak mögül és megkérdezte, mit adhat. A srác jól felszívta magát, látszott rajta, hogy totál zavarban van de épp próbálja összeszedni minden bátorságát. Feltűrte az ingét, kivillantva hatalmas felkarját és a rajta éktelenkedő  óriási tetkót, majd felettébb határozottan a következőt mondta:

-Egy terhes gombát kérek!

 

 

 

Az egész patika egy emberként kezdett el visítva röhögni.

Srác elrohant, barátnőm azóta sem látta.

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek