Téka sztorik

Totya és Teca I. rész.

2011. május 23. - tekasztorik.blog.hu

Na gyerekek, köszönöm a sok visszajelzést. Mától új blogot indítok itt, terveim szerint heti 1 sztorival. természetesen várom a visszajelzéseket.

nesztek nektek állaccsághülyeség!

 

Totya és Teca

 

 

Ha itt benézel jobbra, akkor ez a Népszínház utca. Az itteni lokál patrióták nem a lásztminit miatt ilyen színűek és nem is azért, mert csőcsere volt az Ergoline-ban.

Ott van a 2-es szám, ami előtt az a rakás kutyaszar van, kapu berúgva, mint a házmester, fent a gangon a harmadikon, ott laknak a Totyáék.

Totya 43 éves, főállásban betörő, mellékállásban orgazda. Kezén 5 darab fekete pötty, mint a dobókockán, életútja nem volt túl bonyolult, születés, zaci, tököli javító nevelő, szakmuki, közben börtönbe be-börtönből ki. Lovári, rumugró perfekt, oláh enyhe közepes. Haj, szem, bőrszín megegyezik, intelligencia nem éri el egy párás kánikulai délután celziuszban mért legalacsonyabb határértékét sem.

Teca főállásban örömlány, felváltva Gubacsi út, Kamaraerdő, Népliget, kocsisor, mikor-hol. Életpályát itt sem zavarták össze az iskolák, leginkább Kalocsa és környéke volt a jellemző, azon belül is a 17-es zárka.

 

1 fiú gyermekük van, Cilike. Igen, jól halljuk, nem tévedés, Cilike. Ez úgy történt, hogy mikor a gyermek született, Teca enyhén borgőzös és cuccos állapotban fetrengett valahol a Blaha és a Rákóczi út környékén, egy defektes kamion talált rá, nem tudni milyen okból, de kórházba vitte Tecát. Megindult a szülés, persze senki sem törődött vele,hagyták, had jöjjön, aminek jönni kell, mikor a vége felé odament a szülésznő, megkérdezte, mi legyen a purgyé neve. Teca azt mondta, Cecilia, mire a szülésznő kedvesen bólintott, hogy szép név, csak túl nagy hozzá a gyerek pöcse, de Teca hajthatatlan volt, így aztán rávésték a karszalagra, hogy Cilike.

Másnap reggel Teca körbenézett, konstatálta, hogy húbazmeg kórház, tuti a detox és hazament, Cilikét meg ottfelejtette. Szerencsére az iratait is, így aztán délután rácsörögtek a nővérek, hogy nem hiányzik-e neki valami, mondta, hogy talán a mezítlábas Szofi, de a fehér köpenyesek egy kicsivel nagyobb csomagra gondoltak.

Délután visszajött Teca, hozta magával Totyát is, akitől visszakézből kapott is 2 állast meg egy balost, ugyanis a gyerek oly fehér volt, mint a frissen leesett hó.

Teca próbált magyarázkodni, hogy hát talán az ük nagyanyja, vagy a Totyának esetleg az akárkije, végül felajánlották a nővérek, hogy nem hívják ki a gyámügyet, ha 15 másodpercen belül eltolják innen a reluxás Ladát.

Hát, így történt, hogy hazavitték Cilikét, aki jelenleg 10 éves és a létező összes országos tanulmányi versenyt megnyerte már.

 

Szóval, ha felmész a harmadik emeletre, ott laknak Totyáék. Zár nincs az ajtón, csak egy baszott nagy kulcslyuk. Simán kinyitod, egy enyhébb szellőnek sem okoz ez nagyobb problémát. Mikor pedig belépsz, nem az az első gondolatod, hogy "húbazmeg" vagy "asztakurva" vagy "baszki, itt emberek élnek?" hanem az, hogy ide biztos hetente jön az Animal Planet, mert új fajokat fedez fel a szőnyeg és a döngölt padló között!

Valami olyan szintű szarfészek, ami átmenetet képez egy aluljáró, egy barlang és egy csöves tanya között. Olyan bűz van, hogy bekönnyezel, szőnyeg helyett a szemét már saját magát szőtte meg, elhasznált tamponokból, pille palackokból, 8 éve odadobott pelenka maradványokból és rongyokból. Innen nincs mit elvinni, ha leejtesz egy taknyos zsebkendőt azzal máris 200%-kal megnövelted az ingatlan mindenkori piaci árát.

Itt laknak ezek hárman, hála az égnek Cilike keveset van otthon, mert valami 26. nagynéni vagy kiatököm befogadta és rengeteget van nála a Kisfuvaros utcában.

Totya délután szokott felkelni, sittes-szürke tetoválásokkal tarkított kezével módszeresen megvakarja a zacsiját, majd a pofáját, aztán kimegy a rötyire-hideg víz van csak, se gáz se villany-elvégzi a dolgát, higéniailag annyit tesz, hogy felvesz egy atlétát meg egy 20 éves öltönynadrág alsót és lemegy a Blahára.

Teca reggel jön haza 8 körül, fáradtan, büdösen, kiégve, általában estig döglik. Ha véletlenül összefutnak a lakásban, akkor azonnali üvöltözés és verekedés veszi kezdetét.

 

Ma hétfő van, jön a Játékgépes Pityu, Totya már el is indul a "bázisra" a Pöttyösbe, ami a sarki késdobáló neve.

Totya kivágja a bejárati ajtót, mintha a vadnyugaton lenne, vagy mintha 23 forintnál több lenne a zsebében és széles mosollyal Pityuhoz siet.

-Drága szép testvérem ,hát a májadat csókoljam napestig, hát mi van veled?

-Nem kell a süket vaker, nem  adok pénzt, csak egy tippem van estére, üres lakás itt a 18-ban, második emelet. Annyi ott a szajré, hogy a porcukortól 3 hétig olyan tágak lesznek a pupilláid, mint ide Vietnám-alsó MÁV elágazás. Egyszerű meló, este nincs otthon senki, van Zsolnay, némi antik ezüst, euro, bőrkabát, festmény. Szerezz hozzá valakit, mert a Nyurga táppénzre tolta magát a múlt heti kokain adaggal, most valahol a hajógyári meg a holland antillák közt lebeg fejben, 2 szót ne lehet váltani vele.

 

-Hát, nem is tudom, meg kell gondolnom, baromi elfoglalt vagyok ám mostanában tesó.

-Mi a faszom dolgod van neked te, sittes csöves csótány? Arra nincs pénzed, hogy gyalog hazamenj! Mit játszod itt nekem magadat, te, ipari hulladék?! kell a meló vagy sem?!

-Jó jó, a rák egye meg, de ha forró a talaj, akkor dobbantok, leszarom a Zsolnaidat meg a Szvarovszkidat meg a kamu Mikelándzselót meg a faszom tudja mit! Én még egyszer nem megyek vissza a Csillagba, anyám basszam meg, nem megyek!

-Nem kell félni, mondom, nincs otthon senki. A szomszédok csak a neccesek, de arra majd kitalálunk valamit. Múltkor is szereztem neked postás ruhát, azelőtt ELMŰ-set, hát majd megoldjuk valahogy okosba.

 

Totya a nagy izgalomra gyorsan meghivattatta magát egy feles Hubira meg egy korsó fácánosra, aztán leült egy asztalhoz, elővett egy zacskó pisaszagú dohányt és sodorni kezdett magának egy füstszűrőmentes cigit.

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek