Téka sztorik

monológ

2011. június 24. - tekasztorik.blog.hu

-Te idefigyelj. Én hazajövök koszosan, büdösen, fáradtan, elcsigázva, idegileg és lelkileg toprongyosan, te meg...te meg csak itt héderelsz. persze, mondhatod, hogy egész nap tekerted a mókuskereket, amit én is elmondhatok, csak az enyém egy kicsit másmilyen tudod. De azért ez mégis csak visszataszító, hogy már milyen egy világ az, ahol te döglesz én meg kidolgozom a belemet.

(csönd.)

Szóval nem mondasz semmit. Látom azért enni ettél bőven. Mert az nagyon megy.

(csönd.)

Én megértem, hogy egyedül vagy és az egyetlen fénypont az az, mikor hazaérek és örülsz, hogy valaki hozzád ér és beszélget veled, de mégis, nem gondolod, hogy ez már több a soknál?

(csönd.)

Szóval nem mondasz semmit. Csak nézel ártatlan szemekkel. Mindig mindent nekem kell megoldanom,te meg soha nem csinálsz semmit, csak várod, hogy gondoskodjak rólad, hogy mindened meglegyen.

(csönd.)

Visszaélsz azzal, hogy szeretlek.

De hát...mit is várhatnék... egy DZSUNGÁRIAI TÖRPEHÖRCSÖGTŐL!!!!!!!!!!!!!!!! :)

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek