Téka sztorik

Friss lottós sztori

2011. július 24. - tekasztorik.blog.hu

Most este 6kor beszart a lottógép. Fatal error meg minden, se kép se hang. Ilyenkor az a teendő, hogy fel kell hívni egy számot, ahol a Szerencsejáték Zrt erősen csökkentett mentális képességekkel bíró kollégái felveszik a telefont és gyakorlatilag minden alkalommal valami parádés dialógust sikerül reprezentálnunk.

Most sem zajlott ez másképp.

Nő:-XY vagyok miben segíthetek?

én:-Jó napot kívánok, behalt a kenómanó gép-mondom totál szakszerűen.

Nő:-egy pillanat mindjárt nézem a monitoron a hibát. ühüm...aham... mi volt az utolsó tranzakció, amit csinált?

Én:- egy ötöslottó szelvényt szerettem volna feladni, de kiírta ez a bánatos kórház, hogy nem megy.

Nő:- ühüm... értem... tudna nekem valamit mesélni erről a szelvényről?

 

és ekkor az futott át az agyamon, hogy képes vagyok ám én sok mindenről mesélni, de mondjuk egy lottó szelvényről, az aztán a kihívás. Nem tudom, láttál-e már lottó szelvényt, hát túl sok sztorit nem rejt magában, legyünk őszinték.

Szóval belekezdtem.

én:-őőőőő hol volt hol nem volt, a Szerencsehegyeken túl, meg akart egyszer születni egy édes kis ötöslottó szelvény. (nő vinnyog a röhögéstől a telefonban.) De sajnos a születése előtti rút pillanatban a gonosz és zord nagy, piros gép, kettévágta testét és megbélyegezte, mint "érvénytelen játékszelvény"-t. (nő fetreng). Most, halovány kis teste a szemetesben pihen, meggyalázva, összegyűrve, kitéve hidegnek, szélnek, esőnek, önző emberek érdes kezeinek...

Nő:- (sírva röhögve) Elnézést...(röhög) engem csak a szelvény száma meg a feladás ideje érdekelt volna...

 

Én:- ó, párdon. Kissé elragadtattam magam....legalább egy fél percre kiszakadtam a rút valóság szaggató karmai közül...

 

 

 

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek