Téka sztorik

Lottózódás-siránkozás

2011. július 24. - tekasztorik.blog.hu

...Az a legjobb, mikor jönnek lottózni az emberek és kérdezik, mennyi most a főnyeremény. Mondom, hogy 658 millió (például). Mire a válasz: á akkor most nem játszom.

MERT 658 MILLA SENKIT SEM HÚZ KI A SZARBÓL BAZEG! AZ ÚGY VAN OTTHON! DUGIBAN A FIÓKBAN! MANAPSÁG EZ NEM IS PÉNZ!

De amikor 1milliárd felé megy a nyeremény, na akkor jön az őrület, mert az már pénz. A 859 milla az még nem, mert az szintén van otthon a dunsztos üvegben, ínségesebb időkre, de az 1 milliárd, öcsém, na abból már lehet venni házat meg Ferrárit meg 20 rekesz Ászokat. 859 millából csak kastélyt kapsz de mindegy...

Az emberek elképesztően ostobák. Élő példa erre az a műsor, amiben sorra mutatták a pár évvel ezelőtti lottó nyerteseket. Apám! Mindenki elbaszta a lóvét. Az 500 miskát is meg a 2 milliárdot is. Evett-ivott a falu pár hétig, volt nagy rongyrázás, oszt a végén ment szépen vissza mindenki a fődekre meg az istállóba fejni.

Nem is az ő hibájuk tulajdonképpen.

Nem is tudom... Beteg egy világ ez. Engem még mindig az Amazonas mentén élő törzsek vonzanak a legjobban, akik a civilizációnak még a fogalmát sem ismerik.

Szeretem a természeti népeket. Nem való nekem ez itt. És most. Nem tudok én ide beilleszkedni.

 

 

 

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek