Téka sztorik

rehab game

2011. augusztus 30. - tekasztorik.blog.hu

Szóval az történt, hogy délután megint átmentem a családhoz, ez elég gyakran megtörténik mert itt laknak 100 méternyire kábé. Ott található 1 db unokabratyó 1 db feleségével, 1 db Nagynéném 1 db Nagybátyám, 1 db közel 7 éves Dávid gyermek, 1 db 4 és fél éves Nóra, alias Pipi. Ez itt a családom egy része.

Szeretek átmenni és jáccani a gyerekekkel, mert az jó. Most sem történt ez máshogy, Dávid kapott valami gagyeládé katonás készletet, el is törtem egy NATO tisztet véletlenül, kaptam is  a pofámra, hogy "Bazmegviki debéna vagy megmondalak a papának", de aztán kezeltük a konfliktust és roppant bonyolult retorikai manőverekkel meggyőztem a kiccsávót, hogy minden  háborúban vannak sebesültek, ez is az. Utána a fröccsöntött kis AK47-es csöve maradt a kezemben de azt is kidumáltam, hogy a fasznak se  kell ilyen hosszú fegyver, mennyivel jobb, hogy most már van pisztolyunk, de azért gyöngyözött a homlokom, sejtettem ,hogy ha még valami vackot eltörök, akkor büntibe leszek baszva és nincs az a politikus, aki kidumálná magát a szarból. Úgyhogy odajött megnézni Nagynéném, mit csinálunk, mondtam neki, ne zavarjon, épp menekülünk a vadászbombázók elől és jönnek a tankok-amiket átmenetileg Dávid cipője helyettesített-, mondta, hogy jó, jé, hát ez meg milyen figura, és véletlenül sikerül letörnie a legzoralabb hadvezér fejét. Na, ezt már nem lehetett kidumálni, tettük is "C" vágányra a játékost, had pihenjen, majd ha hazajön Nagybátyám, megragaszt mindent, addig gondolom még szarrá törjük ezeket a minőségi izéket. Az tetszett a legjobban, hogy, figyeld mit mondok, játék tartalma: 5 db műanyag katona, 7 db gépfegyver, 3 darab barikád, 3 db pajzs, 2 db szögesdrót. SZÖGESDRÓT BAZDMEG! Vinnyogtam a röhögéstől! Hát faszom, miért nem csomagoltok be mindjárt mellé gázkamrát meg sárga csillagocskákat meg koncentrációs táborocskát?! Érted, megkérdezik, mivel játszottál ma kisfiam? Szögesdróttal. Mennyire abszurd! Na ezen aztán nem is tértem napirendre és azt találtam ki, hogy lófaszt nekem debil játékok, építek várat, oszt jöhetnek a katonák, szarrá lövünk mindenkit, a szögesdrót meg lesz létra, mielőtt az amúgy 8 számjegyet súroló intelligenciával megáldott Dávidkám visszafejlődik valami fasiszta zombivá. Aztán a gyerek úgy döntött, jöjjenek az ejtőernyősök, na ennek örömére ő is eltört még 2 katonát, csupa kezek, fejek meg lábak hevertek szanaszét "made in China" felirattal lefelé, este 6-ra totál rehab volt az egész hadsereg, úgyhogy inkább elmentünk a játszótérre, Nagybátyámat meg hagytuk, had ragasszon, had érezze jól magát, na, így kell olcsón sokat játszani úgy, hogy mindenkinek meglegyen a maga öröme.

 

A játszótéren nem történt semmi extra, leszakadt alattam a hinta, de ezt nem fogom elmesélni, utána picit beszorultam a csúszdába, de összességében sokat nevettünk és sokat bókoltak a gyerekek, hogy milyen hülye vagyok és ezt öröm hallani.

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek