Téka sztorik

Édzsri sztárz

2011. október 20. - tekasztorik.blog.hu

Én, a naiva, képes voltam azt hinni, hogy a tékasztoriknak vége, mert a nép már eldörrentett minden lehetséges blog patront, de ekkor kinyílt az üzlet ajtaja...

 

...egy huszonéves plázaragadozó lépett be, talpig nercben és Guccsiban, gondoltam ezt sem a Legyen Ön is milliomos negyven millás kérdésére adott helyes válasszal hordta össze magára, hanem alsó és felső testrészének rugalmasabban működő záróizmai segítségével inkább, akkora műkörmei voltak, mint egy északamerikai címerállatnak, a csimma marmagassága úgy egy laza35 centi lehetett, én már a puszta vizuális élménytől is hanyatt estem de látszott a macán, hogy nem most jött a kifutóról. (na ezért az összetett mondatért már eleve jöhetne egy irodalmi Nobel!)

Parfümillat azonnal beterítette az egész helyiséget, szeretem, mert jót tesz az asztmámnak, nem irritál egyáltalán és nem állok neki azon nyomban vadul szellőztetni.

 

Csaj megáll nekem háttal, közben nyomkodja vadul a ájfont mert a ájfont azt mindig kell nyomni, látom rajta hogy fogalma nincs mi van, kérdem, segíthetek?

-Jaj izé igen szia bocs, csak közben nyomtam a fészre egy csek innt hogy tudják hol vagyok, szóval én igazából egy filmet keresek aminek az az eredeti címe (most kapaszkoggyá meg!), hogy Édzsri sztárz.

Olyan ostoba fejet vágtam mint Foreszt Gámp, csaj ezt le is vágta egyből és roppant készségesen próbált segíteni-nekem.

Aszonyga: -Hát az egy film, ami nekem a töri érettségihez kéne... (töri érettségihez? Ez hány éves? Jézus Úr Isten, remélem azért a harmadik iksz betöltése előtt meglesz!), szóval ez a film címe és nem tudom kik játszanak benne de ha a neten esetleg rá tudnál keresni...

 

elkezdem keresni a neten.

edry stars

aedree stars

aedry stars

 

semmi. Te-mondom-így nem vergődünk zöld ágra, kéne valami pontosabb mert ilyen című film sehol nincs.

Várjál aszongya, felhívom az ofőmet és megkérdezem.

Ájfon a fülhöz, telefonál.

-Csókolom Klári néni Szandika vagyok (meglepődtem volna ha normális neve van), azt a filmet keresem amit a múlt órán teccett mondani, hogy nézzem meg ha már olvasni utálok hhhiiihihiii teccik tudni azt a filmet a töri éreccségihez, na mi is annak a neve?...ühümmm.. ja ééértem... köszönöm, csókolom!

 

-Na? mi a film címe?

-Hát magyarul az, hogy Egri csillagok.

 

 

 

És ekkor ájultam zuhantam a pult alá és nem a katolikus liturgia szerinti szent szavakkal illettem az Örökkévalót...

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek