Téka sztorik

rasszistata

2011. november 19. - tekasztorik.blog.hu

Szombat lévén őrültekháza van a tékában, folyton nyílik az ajtó és bejön valaki.

Egyszer csak bejön egy 90-100(?) év körüli tata meg (gondolom) a kisonokája. Nagyban beszélgetnek, illetve a tata okítja a következő (de)generációt a tutira, hogyaszongya:

-Idefigyelj Lajoska, jól jegyezd meg, minden a zsidók miatt van...

(gondoltam nem szólok közbe, a faszom álljon le vitatkozni egy ilyen öreg csókával, hagytam, had tömje a gyerekbe az "okosat" a "jót"...)

-Lajoska, jegyezzed meg! Azért nincs csoki, mert a zsidók miatt nincs, mert elveszik az ember pénzét. A háborúban tőlünk is elvettek mindent, Lajoska kicsifiam jól jegyezzed meg egy életre, a zsidó az olyan, mint a lepra, mint az infulencia, mint a kórság!

 

Kicsit kezdett kellemetlen lenni, mert a tata ezt úgy kábé 100ezer decibellel tolta és a tagok már feszengtek, de érezhetően elég nagyot hallott a bácsi így senki nem akart odamenni pantomimezni. Szóval az öreg folytatta, miközben a háttérben épp todományos ismereteket terjesztő csillagászatos filmet néztem, tettem rá némi hangerőt, hátha lenyomja az öreg rokkert, úgyhogy igencsak bábeli lett a hangulat...

-Lajoska, itt minden zsidó. Az asztal, a szék, a polcok minden... Minden csupa zsidó...

 

...és ekkor a doksifilm ahhoz a részhez ért, hogy "...és az Univerzum távoli szegletében található egy hatalmas, sárga csillag..."

Mire a tata a tévé felé fordította a fejét és felkiáltott:

-Látod Lajsoka, bazmeg még a Nap is zsidó!

 

 

 

 

 

 

Na itt kollektíven kaptunk olyan szintű röhögőgörcsöt, mint még a téka fennállása óta soha!!!

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek