Téka sztorik

randi

2011. november 24. - tekasztorik.blog.hu

Múlt héten úgy döntöttem, mikor nagyon rossz kedvem volt, hogy csapok egy görbe estét. Meghívom magam valami proccos helyre, gyertyafényes vacsira (Kentáki, Moszkva tér), utána pedig adunk a kultúrának a városban, kéz a kézben, valami kiállítás vagy színház vagy egyéb érdekes esemény keretein belül (Mammut Cinema Palace).

Így is történt, benyomtam valami brutál menüt a gyorskifőzdében, aztán átslattyogtam a moziba, mert hiába dolgozom tékában, nem igazán nézek filmeket, mert nem vagyok fanatikus. A mozi az meg program mert lehet fetrengeni a hatalmas bársonyszékben meg van 2 literes kóla meg nagy a vászon meg van fűtés meg stírőlhetem a pasikat mert sötétben nem olyan feltűnő...

19 óra 39 volt, odacsoszogok a kasszához, 19.45-re pont ki volt írva egy film, de semmi leírás ugyebár csak a címe. Mondom a pénztáros csajnak, hogy heló szia szevasz, egy olyan 3 szóban ha tudnál mondani valamit erről a filmről.

csaj:

-Ó hogyne persze! (és nekiáll mondani.)

 

Eltelik 5 perc.

 

Eltelik 10 perc.

 

Bazmeg ez még mindig mondja! De nemcsakhogy mondja! Beleéli magát! Feláll a helyéről, gesztikulál, mutogat, komplett párbeszédeket ad elő, ecseteli, hogy a 25. percnél, na, ott van a filmben a csavar, mert ott derül ki, hogy igazából az xy a gyilkos és mesél tovább.

 

19 óra 54.

Szerintem kezd körvonalazódni az arcomon a döbbenet, csaj lihegve leül, azt mondja:

-Na? akkor hova adhatok jegyet? Hátra közép jó lesz?

 

Nézek rá nagyon ostobán, mondom neki:

-Figyu már, egy olyan 10 percet még tudnál mesélni a filmről? (próbáltam némi iróniát és szarkazmust csempészni a hangomba, amiről világhírű vagyok ugyebár, de asszem most rosszul intonáltam.)

-Juj persze ez a legjobb film amit az elmúlt hónapokban láttam! Szóval az történt még benne, hogy...

 

 

és kajak nyomta még vagy negyed órán keresztül! Aztán leült és a következő mondatokkal kínáltam meg popkorn helyett.

 

-Nézd aranyom. Itt van egy ötszázas. Azért csak ennyi, mert hiába láttam 4D-ben a filmet, igaz csak a short verzsönt,azért a színészi játék, a hangeffektek, a kép, a vágás, a forgatókönyv, elég gyenge volt. Namármost, szerinted, MIUTÁN BAZMEG (üvöltés kezdődik) FÉL ÓRÁBAN ELMESÉLTED AZT A FILMET, AMIT KIBASZOTTUL MEG AKARTAM NÉZNI ÉS ÉVENTE EGYSZER JÖVÖK MOZIBA ÉS BAZMEG NEKEM EZ MÉG AKKOR SEM SIKERÜL, MERT VALAMI ELMEBETEG KASSZÁS ÖNJELÖLT TRAILER-NEK KÉPZELI MAGÁT EXTRÁKKAL MEG MINDENNEL, SZÓVAL SZERINTED MILYEN KIBASZOTTUL VAGYOK IDEGES???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ITT VAN AZ ÖTSZÁZASOD BAZMEG, MENNYÉ EL PLASZTIKAI SEBÉSZHEZ HOGY ÉPÍTSEN BE A GÉGÉDBE 5.1-ES DOLBI SURRANDOT AZTÁN ZÁRJÁTOK BE A MOZIT MERT MINDEN SORBANÁLLÓNAK LENYOMHATOD ÉLŐBEN A MŰSORT! HOGY AZ ISTEN SZAKÍTANÁ RÁD A BAL HERÉJÉT! NEM AZT MONDTAM, HOGY 30 PERCBEN, AZT MONDTAM, HOGY 3 SZÓBAN FOGLALD ÖSSZE A KIBASZOTT KURVA TETVES FILMET! TUDOD MIT BAZMEG? MAJD HA LEGKÖZELEBB ÉHES LESZEL AKKOR HÍVJ FEL ÉS IDEJÖVÖK ÉS ELMESÉLEM 2 ÓRÁBAN, HOGYAN KÉSZÍTETTEM HÚSLEVEST MEG RÁNTOTT CSIRKÉT ÉS BAZMEG LAKJÁL JÓL AZZAL!

 

 

 

 

 

majd hátat fordítottam és otthagytam a leánykát a náthás picsába.

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek