Téka sztorik

Társkeresés középfokon Vol.2/a

2011. november 30. - tekasztorik.blog.hu

Felkelek ma úgy délelőtt 11 óra körül-mert megtehetem és mert jól élek-és álmoskás szemekkel kinyitom a laptopot, gondoltam, megnézem, mi a pálya a társkeresőn.

1 levél érkezett.

Hát nem vagyok valami nagy celeb.

 

Rákattintok a levélre.

Levél tartalma: 1 db igazolvány kép egy olyan 55-60 év körüli mókusról+1 darab levél. Idézem:

 

"Szia, nagyon szexi vagy (már ezért megéri amúgy regisztrálni mert kishitűség és komplexusok ellen ez módfelett kiváló, naponta leírják az embernek, mennyire jó bőr...), arra gondoltam, mi lenne, ha hétvégén találkoznál velem. Én Budapesten lakom, egyedülálló vagyok, szeretném végre valakivel kipróbálni azokat a dolgokat, amiket eddig sosem mertem/tudtam. Szeretném, ha beöltöznél magasugrónak (MIAZANYÁD PICSÁJÁNAK??????? MAGASUGRÓNAK???? 87 KILÓVAL?????  A KÜSZÖBÖN IS ALIG TUDOM ÁTVONSZOLNI MAGAM!), aztán elkezdhetnéd szájjal (gondolom a magasugrást, hát ez kicsit Montipájtonos lenne, az ember, aki szájjal ugrott magasat, majd a bal mellével vetett diszkoszt...), aztán átválthatnánk kutyapózba (az melyik sport?), majd kikötöznélek és letépném rólad az olimpiai sorszámodat (jahogy itt én még ruhában lennék, ahhhaaaa), te pedig utána hanyatt feküdnél és a melleid közé tenném (a sorszámot?) és a hajadba küldeném a végén a cuccot. (gondolom az olimpiai aranyérmet.)

Benne lennél? Természetesen ha nincs kölcsönös szimpátia, fizetnék."

 

Milyen fair. Egy csomó ember nem szimpi, mégsem fizet nekem. Mondjuk nem is akarnak atlétának beöltöztetni, ez tény.

 

Hát ezen beszartam és a nagy röhögés közepette elkezdtem jobban megnézni a fotóját.

Nézem...

 

nézem...

 

még mindig nézem...

 

Aztán kipattanok az ágyból és elkezdek visítva körbe körbe rohangálni a lakásban, mint valami bolond. Szakadok, fetrengek, nem bírok magammal. Felhívom anyámat, felhívom a barátaimat, felhívok mindenkit, aztán egy fél óra múlva visszaülök a gép elé és megfogalmazom a következő levelet, miközben még mindig könnyes a szemem a röhögéstől.

 

 

a válasz:

 

"Csókolom Laci bácsi, Viki vagyok az 1987-es évfolyamból a Beszterce utcai általános iskolásból, teccik rám emlékezni? "b"-s voltam és mindig a nadrágzsebemben hordtam az úttörő nyakkendőt! Hogy teccik lenni Laci bácsi? Köszönöm kedves sorait, még mindig testnevelést teccik tanítani? Hát, én sohasem voltam jó rúdmászásból, a rudakkal most is vannak problémáim, szóval ezt a sportfétist ha kihagynánk, szívesen találkoznék Laci bácsival és van egy kedves szexuálpszichológus ismerősöm, megadnám a számát. Birkózónak szívesen beöltözöm, ahhoz megvan az alkatom, de ezt a kutyás témát szerintem nem kéne erőltetnünk. Üdvözlöm Laci bácsi! Viki."

 

 

Levél elküldve.

Laci bácsi adatlapja 10 perc múlva törlődött a társkereső oldalról.

Hát, erről ennyit.

Ma sem lesz randim.

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek