Téka sztorik

Fater és a társkeresés

2011. december 01. - tekasztorik.blog.hu

Tegnap este nézegetem a társkereső oldalakat.

Feljön fater a szobámba, kérdi micsinálok.

Namármost faterról tudni kell, hogy nem tudja, mi az a számítógép. Nem ismeri, nem szereti, nem használja, nem tud vele hegeszteni, horgászni, síelni, koccintani, nem látja rajta rendesen a meccset, sör sem jön belőle, szóval júzlessz dolognak tartja, valami monitor meg betűk, amiket én folyton basztatok a virsli ujjaimmal és tökre unja és utálja, hogy írok róla meg fent vannak a fotói fészbúkon, meg hogy a GPS tudja hogy ő  hol van és ez az egész internet dolog olyan 3/3-as fíling és ő ezt nem akarja meg ilyesmi. ráadásul hiába beszél hozzá, nem válaszol.

Szóval, mondom neki, hogy nézegetem a társkereső oldalakat.

Látom a fején, hogy nem ment át neki az infó, próbálom elmagyarázni, hogy vannak emberek akik ülnek az országban a számítógép előtt és tesznek fel magukról fotókat mert kúrni akarnak-szeretem az egyenes beszédet, na.

Érdekes, ezt egyből megértette és riadtan nézett rám, hogy én is zsákolni akarok-e, mondtam neki, hogy itt nem erről van szó, csak ki kell derítenem, hogy velem van-e baj vagy az emberiséggel, tehát tényleg nincs senki, aki illene hozzám, vagy változnom kéne egy laza 180 fokot és beilleszkedni a társadalomba.

Ezt megint nem értette, próbáltam összefoglalni az ő szintjén: fater. olyan csávót keresek, aki elvisz innen és a tiéd lehet a szobám.

Na erre fellelkesült, hogy akkor kurvagyorsan álljak neki keresni, már hívta is a fényező Csabit, hogy adja kölcsön a Transzportert, de le kellett állítanom, hogy ez azért nem ilyen egyszerű.

Fater néz...látom, hogy valami gondolatféleség baszkoggya a búráját.

Aszongya:

-Te Viku. Ezen az oldalon nők is vannak?

 

Mondom igen, persze.

 

Ráncolja a homlokát, szinte hallani, ahogy csikorognak ott belül a fogaskerekek.

-Te. Nézzünk már meg pár ilyen jól karbantartott negyvenes bigét! Csak úgy kiváncsiságból. Nem mintha le akarnám cserélni anyádat, tudod, csak hát, érdekelne, milyen a felhozatal, mert a műhelyben nem igazán vagyok emberek közt meg minden...

-Jóvan fater!-állítom le a kis zavart mókust.-Akkor beírjuk, hogy 40-45 év közti nőket keresünk.

-MILYEN 45 BAAAAAZMEG?-háborodik fel.-57 vagyok, azt elosztom kettővel, 27 éves bringákat kéne tekernem, nem pedig 45 éveseket! Legyen csak 40 éves.

-Jó, akkor 40 évesek, budapestiek. Hány centi hány kiló?

-A bringa?

-A bringa.

-Hát ne legyen se kosaras, se olyan mint te. (Innen üzenném faternak, hogy szeretlek!)

-Jó akkor 40 éves mondjuk 167 centi maximum és 56 kiló. jó?

-Jó.

 

Rendszer betőt, fater odahúz mellém egy széket, felveszi a szemüvegét (ez valami új szemcsi de ezzel sem lát, tök mindegy) és nézi a monitort.

 

1. találat.

Ancsa40

Szőke bula pózol egy Audin.

-Na, ezt megcsinálnám!-szól fater.

-NADE FATER!-háborodok fel.

-Nézd meg elöl a sárvédőt! Van egy horpadás is az első küszöbnél, egész jó meló lenne, megcsinálnám. Fel lehet hívni ezt a nőt?

 

Hábazmeg, ilyen nincs-tör ki belőlem a röhögés. Ez a verdát nézi nem a muffot! Beszarás.

 

Jó, haladunk tovább, keresek olyan fotót, ahol nincs gépjármű.

2. találat.

Anikocica0001

kép: vörös nőci medencében, háttérben kert, ház.

-Na Viku, látod? Ott az a szivattyú amiről beszéltem. meg a kompresszor. És nézd? Hogy ázik alul a fal, mint Agárdon! Alá kéne betonozni meg szigetelni. Füvet sem nyírják rendesen. Ezt a nőt nem tudod arrébb vinni innen? Pont eltakarja a munkaasztalt ott a háta mögött és ha jól látom van rajta egy Hilti...vagy Bosch...

-Fater. Te nem is nézed a nőket!

-Hogy nézném már bazmeg hát nézd meg mennyi mindent kéne javítani meg szerelni, ez meg ott fetreng a vízben! Csak baszom fel az agyamat, hogyan lehet így elhanyagolni egy kertet, meg nézd meg a kocsibeállót. a zsanér...

-FATEEEEEEEEEEEEEEEER!

-Jóvan jóvan mutassad a következőt.

 3. találat.

Annababa

kép:

fekete hajú maca ül egy irodában és telefonál.

Fater nézi...nézi...nagyon nézi. Már várom, mi lesz a képen a hiba, vagy az asztal, vagy a telefon, vagy a fal...

még mindig nézi.

-Te. Ez nem a Kiss Anna? Anyád barátnője.

-Nem tudom a nevét, csak becenevek vannak, én meg nem ismerem anyám barátnőit nagyon.

-Te Viku. én ennek 2 hete csináltam a Skodáját. Össze is vesztünk, mert ez a picsa azt akarta, hogy vigyem el a Csabihoz az autóját és fújassam le rózsaszínre. Én meg vázoltam neki, hogy mennyibe kerülne és dobott egy tripla szaltót, amúgy a Csabi el sem vállalta volna...

-Várjál fater, megnézzük a fotóit...

 

és természetesen a fotók közt ott virított, "az én édes kicsikém" felirattal egy rózsaszín Skoda.

Na, faternak több se kellett, elborult az agya, már hívta is a nőt, hogy mekkora egy gerinctelen riherongy, meg ez meg az, hogy ő 20%-kal olcsóbban megcsinálta a verdát, a Csabi kijavította a rozsdás részeket meg lekente meg minden és hogy ennek a ribancnak van pofája...

Mire a nő visszakérdezett, hogy honnan tudja, hogy lefújatta mással a Skodáját.

Mire fater azt válaszolta, hogy most látta a képet egy társkereső oldalon.

 

 

 

 

Na ezt asszem kurva nehéz lesz kimagyarázni anyámnak...

 

 

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek