Téka sztorik

Gorilla vs. DJ

2011. december 19. - tekasztorik.blog.hu

Van nekem egy nagyon kedves barátom, aki foglalkozását tekintve DJ. Egy diszkóban dolgozik. Nemkevés története van az éjszakából, ezt sejtheted.

A kedvencemet mesélném most el.

Peti, a főhős, 33 éves, helyes, aranyos, jó természetű, nagyon rendes gyerek, böcsülettel dolgozik meg minden.

Nem történt ez másképp múlt szombaton sem, mikor is leparkolt a diszkó előtt, rápillantott karórájára és örömmel konstatálta, hogy ó, van még idő bőven, 7 óra, 9-kor kezd, addig bemegy a diszkóba, lepakol és dumázik a pultos csajokkal, bever egy alkoholmentes koktélt oszt csá.

9 óra előtt pár perccel elköszönt a többiektől, hogy megy a pultba mindjárt, csak kiveszi a kocsiból a cuccokat.

Így is tett, kiment a gépjárműhöz, kipakolt belőle úgy 583 darab CD-t, 72 kilóméter kábelt, meg egy fél keverőpultot, mindezt a hóna alá csapta és elindult vissza.

Csakhogy a portszolgálatot teljesítő gorillák már a kapuban álltak.

És itt kezdődött a konfliktus.

Peti illedelmesen köszönt ezeknek a furcsa, irreálisan nagyra nőtt, homlokcsontra erősen rágyúrt fél-lényeknek, majd ugyanazzal a lendülettel le is pattant az egyik csávó mellkasáról. Peti köszönt megint és elkezdődött a diskurzus.

-Szia, Peti vagyok, itt dolgozom. Szeretnék bemenni.

A gorillát ez szemlátomást nem igazán hatotta meg, mert a következő igen rövid és lényegre törő mondattal válaszolt.

-Ezres a belépő.-Böfögte oda, semmibe néző, apróvágású, disznó szemeivel.

Peti érezte, hogy ebből semmi jó nem fog kisülni, de azért tovább próbálkozott, viszonylag higgadtan.

-Szia, elmondom még egyszer, mert látom, hogy mentálisan azért van némi lemaradásod a civilizált humanoidokhoz képest. ITT DOLGOZOM gyökérgyerek! Immáron 10 éve! Szeretnék bemenni DOLGOZNI! Amúgy hol van a másik brigád? Titeket nem ismerlek. Mindegy, biztos újak vagytok. Most hoztak titeket a veszprémi állatkertből mi? Megsirattak a gibbonok mikor eljöttetek?

 

Majd jött a megnyugtató válasz.

-Ezres a belépő.

Itt azért már érezhető volt némi feszkó Péter belső keringési rendszerében, szóval metódust váltott.

-IDEFIGYELJ TE KÖCSÖG! ENGEDJÉL MÁR BE DOLGOZNI BAZMEG!!! NORMÁLIS VAGY??? ITT SZOPOM A FASZT 10 ÉVE, LESZAROM A BELÉPŐDET, NINCS IS NÁLAM PÉNZ, MEG ELÉG VICCES LENNE, HA FIZETNEM KÉNE AZÉRT, HOGY SZÓRAKOZTASSAM A PARASZTOKAT HAJNALIG!

 

Mire a gorilla végre rávetette fényességes tekintetét és azt felelte:

-Igazold magad.

 

És ekkor elgurult Péter utolsó tolerancia tablettája is és átváltott Mucsizoliba.

 

-TE...TE IDEFIGYELJ TE TELIBEVERT ÁLLAT, TE KIBASZOTT ORK BAZMEG! TE HOL ÉBREDTÉL MA REGGEL? MORDORBAN MI? TE FIGYEJJÉL MÁR, SZERINTED MIÉRT ÁLLOK ITT A HÓNOM ALATT 416EZER CÉDÉVEL, 85 KILÓMÉTER KÁBELLEL MEG EGY ALIG HASZNÁLT KEVERŐPULTTAL? SZERINTED BAZMEG ÍGY JÁROK CSAJOZNI? ÁLLTAM OTTHON DÉLUTÁN A TÜKÖR ELŐTT ÉS AZON GONDOLKODTAM MIT VEGYEK FEL ÉS ARRA JUTOTTAM, HOGY MI LENNE HA CD-KEL CSAJOZNÉK? MERT AZ MENŐ? VAGY SZERINTED EZEK AZÉRT VANNAK ITT A HÓNOM ALATT, MERT NINCS PÉNZEM BAZMEG DEZODORRA ÉS A FÉMES BEVONATÚ LEMEZEK GÁTOLJÁK AZ IZZADTSÁGOT? VAGY MÉGIS MI A RETKES BÜDÖS JÓ KURVA ANYÁDAT KÉPZELSZ, HOGY MINEK CIPELEM EZEKET BASSZAD SZÁJBA??!!!!!!!!!!!!!!

 

És a gorilla csak állt, majd azt mondta:

-Hívd fel a főnöködet, ő majd igazol.

 

-HOGYAN HÍVJAM FEL BAZMEG MIKOR BENT VAN AZ ÖSSZES CUCCOM, TE SZERENCSÉTLEN BAROM!!!!!!!! TAKAROGGYÁL MÁR A GECIBE ÉS ENGEDJ BE DOLGOZNI MERT 10 PERCE A PULTBAN KÉNE LENNEM!!!

 

-Ezres a belépő-mondta rezzenéstelen arccal a gorilla.

 

Na erre Peti bepipult, ledobta a cuccokat a földre és elkezdte ütnivágni a kidobót, aki nagyokat nevetett és fél kézzel tartotta a kicsiny DJ homlokát, miközben az szitkozódva rúgkapált, agyvérzések közepette.

 

 

Aztán elfáradt, leült a diszkó elé és rágyújtott. Körülötte több száz CD, zsenyórok, potméterek, miegymás, de leszarta, csak ült, mint valami elmebeteg, révedt bele a nagy büdös éjszakába, néha rángatott rajta egy nagyot az ideg, néha felpattant, anyázott, majd visszaült.

 

Fél 10 körül megsajnálta a gorilla, majd odahajolt hozzá és a fülébe súgta.

 

-Hajnali 4-től már nem szedünk belépőt. Akkor bemehetsz ingyen.

 

 

 

 

 

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek