Téka sztorik

A legjobb pasik vagy házasok, vagy...

2012. január 14. - tekasztorik.blog.hu

Pici rövid szösszenet...

 

Kb. 2-3 hete történt...

 

Nyílik az ajtó, belép A srác.

Namármost az van kéremalássan, hogy ez a srác nekem módfelett tetszik. Sugárzó, szép, okos szemek, okos fejforma, intelligens megjelenés, ruházat, szóval minden, ami kell. Így aztán még életemben nem beszélgettem vele, mert nem mertem hozzá szólni, mert nyúl vagyok.

Na, ma keményre gyúrtam magam belül, volt bennem 15 deka Rákóczi szalámi meg fél lityó tartós tej, gondoltam diskurzust kezdeményezek vele.

-Őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő (kezdtem határozottan.) Te... te valami filmes vagy? (ezt fogalmam sincs miből gondoltam, nyilván abból, hogy mindig filmeket kölcsönöz...)

-Nem. (hangzik a rövid, velős válasz.)

-Őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő (jön a "B" terv), te... írsz? Esetleg újság, ilyesmi? (fejem már olyan veres, mint egy frissen főtt homárnak).

-Nem (hangzik újfent a lepattintós válasz...nem adom fel, jön a "C" terv.)

-Őőőőőőőőőőőőőőőőőő esetleg festesz vagy.. építészet, zene.... valami? (már nem őszinte a mosolyom...)

-Nem. (Majd zavartan elkezd toporogni és vörösödik, belül ujjong bennem a kis ember, hogy tyí dejó, ő is zavarban van, na akkor hátha...)

Aszonyga:

-Őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő én is kérdezhetek valamit? (kicsit megbotlik a hangja, köhint az öklébe.)

-PERSZE!!!!!!!! (ragyognak fel gülü szemeim)

-Khm.... Nem akarok tolakodó lenni (bátran legyél édes szivem!)meg nehogy félreértsd meg ilyenek... deeeeeee...aki itt dolgozik az a srác, a váltótársad, khm... meg tudnád adni a számát?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köszbazmeg....

 

 

 

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek