Téka sztorik

How I met your father

2012. január 31. - tekasztorik.blog.hu

(szerző-újfent-kijelenti, hogy semmi baja a mássággal, nem kellenek a hülye emailek meg a  hülye megjegyzések, ez egy szórakoztató blog, próbálj elvonatkoztatni. Köszönöm a figyelmet.)

 

 

Ma délelőtt fater baszott menni dolgozni, mert eltörte a trifokális szemüvegét a kis vizipók és ugyanazzal a lendülettel rá is lépett a mobiljára, szóval ébresztőóra helyett masszív kurvaanyázás volt, meg vérző lúdtalp. Idegességében engem is felkeltett, hogy a ribancok vére folyjon patakokban, menjek el vele a Mammutba és nézzünk új mobilt meg keressünk optikust meg ilyesmi.

Mondtam jó, időmbe belefér, adjon egy órát, addig összerakom magam arc szerkezetileg.

Elindultunk olyan dél körül, basztatom a mobilomat, látom jött egy email (persze sohasem attól,akitől az ember várná, például Cs.-től,aki a világ legjobb pasija...), van egy srác, aki hónapok óta masszívan szíjja a véremet, hogy találkozzam vele. Küldött magáról egy fotót, hát apám, valami 30 kilós mamakedvence, akkora szemüveggel, hogy az alsó állkapcsát verdesi, de tudod, ilyen kis gonosz gedva feje van, ilyen "ránézel és utálod" típusú gonosz gennygóc. De, gondoltam, emberszerető társaság vagyok és nem ítélek se elsőre se külsőre, a srác azt írta, hogy kávézik a Mammutban, tudja h a közelben lakom, menjek le, annyira de annyira szeretné.

Mondtam faternak, hogy ha megvettük a mobilt meg elintéztük a trifokálist (amúgy fater beszólt hogy nincs is ilyen szó, de leszarom, így marad), akkor van egy kávézó, üljünk be pár percre mert valaki engem meg akar ismerni, tudjuk le oszt mehetünk a henteshez kolbászt tunkolni.

Namármost, lányos apáról van szó.

-Te te te, kivel akarsz itt találkozni? Milyen pasi? Mármint hogy igazi? Élő? És mit akar tőled? Sörétest hozzam?

 

Meg kellett nyugtatni, hogy semmi az egész, csak olvasó, de milyen olvasó, hát nem mondhatom hogy BLOG BAZMEG mert nem érti a "blog" szó jelentését, szóval azt mondtam megnyugtatásképpen, hogy írok verseket és azokat olvassa, mire jött az egyértelmű válasz, hogy "ja, szóval buzi. Akkor jó."

 

Odaértünk a kávézóhoz, hát a gyerek az olyan volt elölről mint az atomvillanás hátulról. Mint a Gollam vagy ki, tudod, az a kis görcs. De az oké, hogy valaki űber ocsmány, mert a Vudielent sem azért szeretjük, mert ő a Dzsordzsklúni, de ha már a természet megszopatott, legalább kompenzáld valami belső erénnyel. De ez, ez igazi csíra volt.

Szóval odaérünk, fater amúgy is harapós kedvében volt, srác fel sem áll, semmi, benyög egy ilyet nekünk, hogy: "csá."

Na, faternak több se kellett.

-Na, te kis tápos csibe, téged tuti zaciba basztak anyádék, azért nem tanultál meg rendesen viselkedni. Idefigyelj te kis gyökérlakó. Ha megáll előtted egy felnőtt férfi, aki az apád lehetne, mondjuk hála istennek nem vagyok az, szóval ha megáll előtted egy felnőtt férfi és egy felnőtt nő, akkor emeld már fel a rákos fotelból a vánnyadt picsádat és ha már kezet nem fogsz velem, legalább annyit böfögjél már ki a harcsa szájaddal, hogy "jónapot kívánok, xy vagyok" a hölgyet meg egy "kezeit csókolommal" meg is kínálhatod ugyanazzal a lendülettel, te kákabelű elfekvő. Elhiszem hogy 21. század meg minden, de azért kicsit üthettek volna jobban is gyerekkorodban, egy határozott hátbarúgástól talán a mellkasod sem lenne ilyen horpadék, kicsi gyógyegér!

 

 

Hopp, gondoltam magamban, fater elég határozottan megadta a találkozó lefolyásának a gödrének a csapásirányos medrét, csak hogy valami totális képzavarral éljek, de, igaza volt, csávó fel is pattant, el is vörösödött, elnézést is kért, de hát, ilyen gyenge kezdés után túl sok esélye nem igazán maradt.

Fater le sem ült, mondván:

-na elmegyek hozok egy kávét, kis Viku, téged gondolom meghív ez a jólnevelt fitnessz világbajnok, szóval mindjárt jövök.

 

Ott maradtunk ketten, teljes zavarban-mármint csak ő, én nem, mert én tökös gyerek vagyok-, csávó nem lett szimpatikusabb, meg büdös is volt (már elnézést), nekiállt magyarázni, hogy jaj olyan jó a blogod meg annyit nevetek meg ilyesmi, próbáltam barátságos lenni, kérdeztem mivel foglalkozik, közben a "programozó vagyok" válaszra nagy összegű fogadásokat kötöttem egy arab olajsejkkel fejben-és megnyertem!-, szóval mondta, hogy programozó, az apukája is az, az anyukája pedig szoftver fejlesztő, azaz a Koczka-család.

Visszajött fater, kis mókust lekapta a tíz körméről, hogy mi az hogy még nem hozott nekem italt, érdekes, 10 másodpercen belül már előttem volt egy nagy jéger (délbenbazmeg!), csávó meg kuporgott zavartan, de fater bekóstolta, ahogy ez várható is volt.

-Na és mondd csak, mivel foglalkozol? Gondolom nem vagy ketrecharcos.

 

-Programozó vagyok-felelte a riadt csonti.

-Programokat szervezel vagy mi? (mert ugye fater meg a számítástechnika, nem valami nagy spanok.) Csippendél só meg ilyenek? Színház, mozi, művház?

-Hát nem, én számítógépekkel foglalkozom.

-Hát ez hihetetlen, hogy manapság mindenki azzal a szarral foglalkozik! Oszt egy rendes ácsot vagy kőművest alig találni! Mindenki csak ül és nézegeti azt a világító képernyőt vagy mit! Hát, édes fiam, egy valami biztos. Te nem voltál katona. Lehet, hogy agyas vagy meg minden, de, öregem, ahogy te kinézel, az azért nem hétköznapi. Én 2 évet húztam le Pécsett. Kettőt! Érted? Fociztam végig mert sportszázad volt, de 2 év bazmeg! Tudod mi az? Dehogy tudod! Tudsz focizni?

-Hát megvan a Fifa 2011 de nem vagyok valami nagy játékos.

-Idefigyelj. Egyrészt ilyen felsőtesttel nem lehet csajozni. Pinát láttál már 4D-ben? Másrészt, hát nézzél már rá a lányomra! Pontosan kétszer akkora mint Te! (köszi fater!) Amúgy meg mit akarsz te az én lányomtól, mi?

-Hát...hát...hát...én csak....olvasom...a....

-Ott nyomorogsz egész nap a számítógép előtt, ahelyett, hogy kimennél a friss levegőre! Kis Viku is egész nap basztatja azt a szart, de néha legalább kimozdul! Jó mondjuk akkor is csak  vagy a hűtőig megy el, vagy a közértig, de legalább nem a hátán üldögél.

Szóval. Tudsz focizni?

-Nem.

-Töményet bírod?

-Hát... nem.

-Csajjal voltál már?

-Hát..most én erre... őőőőőő...

-Kedvenc csapatod?

-Győri ETO!

-NA LÁTOD KIS VIKU, MONDTAM, HOGY RATYI!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...és ezzel a mondattal távozott is fater a helyszínről.

 

Utólag is köszi szépen!!!!! Jó volt utána a sráccal dumálni...(baaaaaaazmeeeeeeeeeeeg)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek