Téka sztorik

Akinek megvolt a Böske

2012. február 29. - tekasztorik.blog.hu

Hatodik György parkinzonja (szegény Dzsim, ha tudná, hogy így hívom...)meghívta a fél utcát teára. Ez úgy nézett ki, hogy szólt Linnek aki szólt Róznak aki szólt a karót nyelt angol hölgynek aki szólt a mellettünk lakónak aki aztán szólt nekünk, ebből az lett, hogy nekem tetszett legjobban az ötlet ezért csak én mentem át a Fürtösék maradtak szépen itthon.

 

Dzsim az utca végiben lakik és tele van a lakása első meg második világhábos képekkel meg papírokkal meg repülő modellekkel meg mindennel, szóval nem igazán tudta feldolgozni a múltat az öreg, amit nem is csodálok, a huszadik századot télleg nehéz megemészteni.

 

Szóval átmentünk, kicsit lesokkolt, hogy Róz, akinek, már mondtam, akkora a szája mint a combom, ki volt szájkontúrozva, na ezen a kezdeti sokkon túlléptem, a karót nyelt angol hölgy hozott biszkitet, Linn hozott bort, én vittem valami 75 penis csokit, aztán leültünk és beszélgettünk. Mármint én nem nagyon mert hallgatni jobb az angolt, kivéve Rózét, ez az afrikai doktor albános akcentus ez öléggé gyilkos és rém nehéz megérteni, ráadásul, miközben beszélgetsz vele, nagyon nehéz megszabadulni attól a fránya gondolattól, hogy az afrikai emberek és az ezüsthátú gorillák genetikai állománya tuti kurvaélet hogy 99,9999%-ban megegyezik és kérdéses, hogy ki származik kitől.

Na, megy a traccs parti, ki-hol milyen húst vett, milyen az időjárás, mi van a többi szomszéddal, mikor is Dzsim feláll, hogy hát ő valami fontosat szeretne mondani. Mindenki csak pillázott, hogy mivan, de a kis öreg peckesen kihúzta magát, felemelte a boros poharát és belekezdett.

-Azért hívtalak össze benneteket, mert pontosan ma van 50 éve, hogy történt valami. Eddig nem mondtam el senkinek, mert amikor megtörtént, megfogadtam, hogy csak félszáz év múlva fedem fel ezt a hatalmas titkot és csakis olyan emberek előtt, akikben megbízom. (lásd: a magyar bébiszitter, akit összesen nem ismersz 3 és fél perce.) A titok pedig nem más, mint az, hogy...hát szóval...nekem megvolt II. Erzsébet...

 

 

 

 

Na, ezen a ponton mindenki megfulladt a röhögéstől, csóri öreg meg csak állt, vér komoly arccal, aztán láttuk, hogy ennek a fele sem tréfa és egy emberként kezdtük el nyúzni, hogy ugyan rukkoljon már elő a történettel.

Semmi extra az egész, volt valami hatalmas ceremónia Londonban és Dzsim is ott segédkezett valamit a királyi család körül és hát, ahogy ő mondta, egymásra néztek és Böske lecidárézta a télikertben, aztán egy laza 4-5 menetet lenyomtak és soha többé nem találkoztak, de kapott a királynőtől egy hímzett zsepit, amit féltve őriz a párnája alatt.

 

Táljessssen készen voltunk, hogy hát ez mekkora sztori, de mondta Linn, hogy azért ne vegyük kápének, mert a parkinzon mellé néha beúszik egy kis szenilla is, szóval maximum annyi történt, hogy Dzsim, az éljenző tömegből integetett Böskének oszt annyi, de asszem az igazság sohasem fog kiderülni, én azt akarom hinni, hogy az öregnek kajakra megvolt a vén trottyos, szóval én most ebben a tudatban élem rém boldog hétköznapjaimat.

-Na gyerekek-pattant fel Róz-ha már a kipakolások délutánja van, akkor elmondanám, hogy nekem pedig megvolt Dzsimihendrix Vúctokban.

 

ÚRISTEN! MI FOLYIK ITT?! Teljesen páff voltam, könnyem folyt a röhögéstől, mire felállt Linn és közölte, hogy hát neki megvolt Károly velszi herceg, 20 évvel ezelőtt, de ezt már tényleg nem akartuk megkajálni, mire lassan, megfontoltan felállt a karót nyelt angol hölgy és csendesen bejelentette, hogy egy jorksíri partin 12 évvel ezelőtt csókolózott Elton Dzsonnal.

 

 

Ezen a ponton kértem egy pohár dzsintonikot, mert ugye az nagyon angol, aztán megkérdezték, hogy én nem akarok-e villantani valami celebes-szexes történetet, mondtam nekik, hogy anyámnak annak idején udvarolt a B.Tóth László, de ezek a prűd faszok nem értették.

 

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek