Téka sztorik

Csabika ba*meg, te beteg állat!

2012. április 19. - tekasztorik.blog.hu

-Szia kis Viku, fényező Csabika vagyok, azért csörgetem a matávot mert apád nem veszi fel a mobilját. Nem tudod hol van?

-De, elment fülorvoshoz.

-És? Tudni valamit?

-Hát most telefonált, teljesen ki van csekkolva érzelmileg, mert azt mondta neki a doki, hogy valláskárosult. Hiába artikuláltam neki, hogy nem VALLÁS, HANEM HALLÁS, nem értette, azt mondta a sok flex széjjelbaszkodta a dobhártyáját, úgyhogy most már nyíltan is ki lehet őtet beszélni a vasárnapi ebéd közben...de asszem a Pöttyösben siratja a károsult hitét...

Nade mivan, miért keresed?

-Á semmi, csak volt egy kis gondom tegnap este, el akartam mondani neki.

-Nekem is elmondhatod.

-Hát, elmondanám, de annyira égő.

-Csabika. 35 éves múltam. Ami egy életben IGAZÁN vérciki, azt én már rég elkövettem. Szóval térdelj le szépen a rácsos ajtajú sufni elé és képzeld azt, hogy bent ülök és nekem gyónsz.

-Az nem jó, mert a sufniban van a körtepálinka.

-Jó az, Csabika, nem fogom benyakalni, tudod, hogy csak Jégert iszom. Na, lökjed, mi a gond.

-Na jó hát izé...az történt, hogy összespóroltam 67ezer forintot, hogy ha jön  a tavasz és dagad a bré, akkor meglepjem magam egy...tudod na...olyan lánnyal.

-Basszus, remélem nem Icát küldték ki neked!

-Nem, nem, ez egy ilyen...diszkréciós oldal tudod, egyetemista lányok hirdetnek, hogy hát tandíjra meg könyvre kellene nekik a DUGIpénz, én meg, gondoltam, támogatok akkor egy ilyen egyetemista lányt, elviszem vacsizni meg ilyenek, aztán lesz ami lesz.

-És? Mi történt? Meséld el részletesen, addig hozok popkornt meg kólát és idetolom a fotelt.

-Az történt, hogy átjött egy lány, aki 24 éves, Marika a neve, 110 kiló, szemüveges, zsíros hajú, pattanásos, meg hát bukéja is volt, szóval átjött és megállt az ajtóban és éreztem, hogy ocsmány, de nem küldtem el. Mondtam neki, hogy ha van kedve, mehetünk vacsizni, felcsillantak a buta, közel ülő, apró vágású disznó szemei, így aztán elvittem egy indiai étterembe, ahol ötszáz forintnál kezdődött a szóda decije...

-Csabika bazmeg, te mekkora egy telibevert veréb vagy öcsém, na folytasd!

-Tudom, na. Szóval ettünk meg minden, kifizettem a 34ezer forintos számlát, beültünk egy taxiba négyezerér' és hazajöttünk ide hozzám, Újpestre. Csaj mondta, hogy őőőő mit is mondott? Valami médium vagy kommerció vagy milyen szakos a nem tudom hol, nagyon le van égve, benne vagyok-e ilyen domina játékban. Mondtam neki, hogy nanáhogy, mindenben benne vagyok, aminek pina a vége. Erre úgy pofánbaszott, hogy letörött a bal hatos meg a jobb kettes fogamból egy darab és vérezni kezdett az orrom. Elsírtam magam, ez meg beizgult és ledobott az ágyra, ahol is bevertem a támlába a kobakomat, szóval nyaktól felfelé gyakorlatilag mindenhonnan folyt belőlem a vér. Aztán levetkőzött és ilyen feszes bőr ruha volt rajta, kibuggyantak a hájai meg a combja és rám ült, hogy ő most kajak meglovagol engem. De, gondolhatod, mennyire gondoltam én a dugásra, amikor csak az járt a fejemben, hogy mennyi lesz a fogorvos!

-Mondjad csak, figyelek, benyomom a hangfelvevőt a mobilomon, jó? Ezt azért lejátszom este faternak!...

-Jaj de szemét vagy Viku!

-Dehogyis! Na mondjad, hallgatlak.

-Szóval ott ül rajtam ez a curry és 4x4 dezodor szagú, szőrös dzsabba, szemében teljes extázissal, hogy ő most ural engem és megdug és hogy olyat kapok, amit megemlegetek, mert nagyon rossz fiú voltam. Én meg elkezdtem agyalni, hogy mikor voltam rossz, napi 15 órát dolgozom a műhelyben, szabadidőmben meg iszom, de azt mondta, most jön a büntetés, ezt nem értettem, mert hát már meg lettem verve, de ekkor előkapott egy gumibotot és agyba-főbe vert, közben meg azt ordította, hogy szolgálj és félj, te csődör, én meg sírtam, mert el lettem náspángolva, aztán kapcsolhatott, hogy nekem ez nem jó, mert kérdezte, hogy élvezem-e, én meg mondtam neki, hogy a kurva anyád, az, erre levetkőzött meztelenre és rabszolgájának nevezett és lehúzta a sliccemet. Én nem értettem, mit akar, nyilván nem vagyok az esete, hiszen most vert agyon, szóval felhúztam a gatyómat és bezárkóztam a ruhás szekrénybe és sírtam.

Ő meg kitépte a szekrény ajtaját és rám parancsolt, hogy azonnal elégítsem ki az éjjelin pihenő zseblámpámmal. Mondtam neki, hogy mindennek van határa, erre megint nekem esett, ledobott a szőnyegre és letépte az összes ruhámat és elkezdett lovagolni rajtam, de az én kukacom csak rémülten pislogott a hájas picsája alatt és nem akart semmiféle aktust.

És ez a verekedős izé ment hajnali kettőig, egyre idegesebb volt, hogy nekem nem áll fel, én pedig egyre jobban véreztem, aztán alázatosan megkértem, hogy távozzon a búspicsába, itt van a pénze, csak menjen már innen, hadd hívjak magamnak egy mentőt, mert szerintem minden csontom eltörött.

-És?

-Hát megvárta míg hívok mentőt, elmondta, hogy ez csak egy játék, rengeteg pasi ettől indul be, mondtam neki, hogy csak szeretetre és gyengédségre vágytam, meg egy kis rózsa illatú pihe puha puncira, szóval asszem elbeszéltünk egymás mellett, na lényeg a lényeg, ott ültünk meztelenül az ágy szélén és törölgette rólam a vért, meg hozott borogatást, irtó rendes volt, aztán elment vécére és hallottam, ahogy dörrent egy hatalmasat és ettől felállt a fa*om.

-CSABIKA BAAAAAAAAAAAAAAAAAAZMEG TE BETEG VAGY!!!!!!!!!

-Nem tehetek róla, totál beindultam!

-És aztán mi volt?

-Hát, lezavartunk két menetet, aztán megérkezett a mentő és behoztak ide a kórházba, begipszeltek meg minden, szóval csak azért akartam apáddal beszélni, hogy ha erre jár, hozzon már cigit, átadod neki?

-Persze Csabika! AZTÁN NEHOGY NEKEM BELEZÚGJ EBBE A DOMINA MARIKÁBA!

-Hát mondta, hogy délután meglátogat...

-Csabika...menthetetlen vagy. Na leteszem mert csöng a mobilom, szia, gyógyulj meg!

-Szia!

-Haló! Szia fater...igen azért volt foglalt a matáv mert a Csabika hívott, téged keresett. Azt üzeni, hogy kórházban van és vigyél neki cigit...nem nem, nincs semmi baj, csak a szokásos nő ügyek... belezúgott egy mázsás dominába, aki szarrá verte és lefingta...

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek