Téka sztorik

Fater és a fészbúk

2012. április 22. - tekasztorik.blog.hu

 

-Na kis Viku, nyugodalmas vasárnap esténk van, én most idehozok egy széket, felveszem a hétmérföldes, mindentlátó szemüvegemet, leülök melléd az ámítógép elé és tegyél fel engem az internetre.

-Hogy mivan fater????

-Hát arra az internetre, amit anyád is meg te is egész nap baszkodtok.

-A fészbúkra?

-Az az, oda, na. Mondta a Béla, hogy tök jó, mert van külön oldala a Fradinak, oda lehet is írni, meg vannak sport oldalak meg autó alkatrészek meg minden, szóval ez jól jöhet nekem. Ha meg szerdán visszamész Angliába, anyád majd segít nekem használni.

-Hát, jól van, gyere ide. Nos. Első lépésként meg kell adni a nevedet.

-Azt meg minek?

-Azért, hogy az ismerőseid megtaláljanak.

-Hol? Itthon?

-Nem, az...interneten.

-A lónak a faszát adom meg a nevemet! Aki akar, elér mobilon meg vezetékesen, nem kell, hogy a komcsik meg ilyen terror szervezetek megtudják a nevemet, meg az APEH meg minden! Csináld úgy, hogy titokban legyek fent az interneten!

-Huh....fater...figyelj. Annak semmi értelme. Biztos van fent egy rakás haverod, ha kamu nevet adunk meg, nem tudnak írni neked!

-Leszarom bazmeg, nem akarok az interneten a nevemmel együtt ott lenni, adj meg valami nevet, aztán megnézzük a Fradika képeit meg minden.

-Jól van. Milyen nevet szeretnél?

-Horváth Pamela.

-MIVAN???

-Mondom HORVÁTH PAMELA! Lehetek lány is nem?

-Persze. Na várjál csinálok email címet is neked...

-Na, akkor nyomkodjad a kis virsli ujjaiddal a betűket, addig hozok egy hosszúlépést, mert olyan izgatott vagyok, elpárolgott belőlem má' minden folyadék...

-Oké,beírom...Megvan...kitöltök pár dolgot...

-De nehogy az igazat, mert olyan sallert kapsz gyerek...!

-Nyugogggyámá meg more! Mindjárt kész vagyunk...Így ni, kész is. Mi legyen a jelszó?

-Milyen jelszó?

-Kell jelszó, hogy betudj lépni ide az "internetbe."

-De honnan szedjek én jelszót?

-Találj ki valamit, valami nehezet.

-Hm...nehezet...ólomfolkszvágen!

-Remek! De ezt meg is kell jegyezned kispajtás!

-Várjál felírom egy papírra és ide ragasztom a lámpádra.

-Jó. Teszel fel magadról fényképet?

-Magamról? Dehogy teszek! Inkognitó, kis Viku, INKOGNITÓ!!!!!! De tudod mit? Csabikát hadd bassza széjjel az ideg, tegyünk fel csöcsös nős képeket!

-???????

-Hát majd az lesz, hogy megtalál engem az interneten és féltékeny lesz, mennyi jó picsa vesz körül, érted?

-(itt a szerző fáradtan és őszintén gondterhelten, magatehetetlenül sóhajtott egy hatalmasat és elengedte a magyarázás és problémamegoldás , hajókötél vastagságú fonalát.) Rendben, keresek csajos képeket és feltesszük hozzád...(15 perc múlva)...Kész is, tehát Horváth Pamela vagy rengeteg meztelen, női fotóval.

-Úgyvan. Zsír. Teljes inkognitó. Sose jönnek rá, hogy ez én vagyok. Még a kémelhárítás  meg a KGB sem!

-Ki kéne tölteni az adataidat. Mit dolgozol, iskoláid, érdeklődésed, magadról pár szó, ilyenek.

-Ez kötelező?

-nem.

-APEH látja?

-Láthatja, ha akarja, de mivel Te épp Horváth Pamela vagy, írhatsz bármit.

-Oké, akkor...pornószínésznő vagyok, a nagy farok meg a luxusverdák érdekelnek, szeretem a Fradit, tisztességesen adózom-ezt az APEH miatt, tudod, rafkósan kis Viku!-őőőőőőőő ja és érdekelnek a bontott, használt alkatrészek...

-...Mint a nőket általában...

-Úgyvan. Nnnnna, kész?

-Kész. Most?

-Most nézzük meg a Bélát meg a Csabikát meg a Teszkós Gabikát meg a Dzsekszont, meg a Pöttyöst, meg a Sportkettőt, meg a K1-et meg az alkatrészeket, meg...

-VÁRJÁLMÁÁÁÁÁÁR!!!

-Mivan? Csináljad! Ezt nyomkodod álló nap!

-Jaj fater, de EZT NEM ÍGY KELL HASZNÁLNI, ENNEK SEMMI ÉRTELME!

-Akkor meg hogy kell, nagyokos?

-Ennek az lenne a lényege, hogy a haverjaid tudjanak neked írni, meg...faszom, mindegy, úgysem neked való ez az egész...internet.

-De most már fent vagyok az interneten nem?

-Nem, mert inkognitót akarsz, van egy kamu ilyen...adatlapod, amivel nézelődni tudsz az...interneten.

-Az tökjó! Nagyon ügyes vagy! Na. Akkor írjunk a Fradinak, hogy gratulálok, jól elpicsázták a Kecskemétet!

-Oké, kiírom a Fradi egyik oldalára...várjál...kiírom...

-Jó. Akkor most nézzünk alkatrészeket.

-Nézzünk...

 

 

Na, ezzel elbasztunk vagy 3 órát, de az öreg rém boldog volt, hogy itt mennyi minden van, a Csabikáról milyen nyomorékok a fotók, a Béla síelős képein ott van a Hüttében a fater is a kép hátuljában, a Dzsekszon azt írta magáról, hogy meg akar halni, satöbbi...

 

Közben meg érkezett 22 levele és 65-en jelölték ismerősnek. Először azt hittem, elkúrtam valamit, fater hót ideg volt, mik azok a kis piros gecik ott bal felül, mondtam neki, hogy nyugalom, megnézzük.

 

Hát, vinnyogva röhögtem...Ugyanis ha a Fradi oldalára kiteszel egy mondatot, ahol Pamela Anderson legmeztelenebb, fiatal kori fotója a bélyegképed és még 10 másik csöcsös fotó van rólad a lapodon, akkor ez azért várható.

Szóval csak úgy dőltek a "demegdugnálak" , "sunáználak kicsikém!" és az "ILYEN NŐ A VILÁGON NINCS! NAGY CSÖCSÖK ÉS SZERETI A FRADIT!" kezdetű, obszcén levelek, törölgettem a könnyeimet, de fater vércukra már a sztratoszférát csapkodta, mikor megszólalt a mobilja.

Csabika volt.

-Szevasz Öcsike, tudom, hogy nem internetezel meg minden, de képzeld el, van a Fradi fészbúk oldalán egy olyan csaj, hogy 10 perce áll a gumibot a micimackós alsógatyámban, apám, ilyen bombázót még nem láttál, 250 like-ot kapott, mindenki megvan zavarodva, hogy végre egy bombázó, aki csipázza a focit!

-CSABIKA BAZMEG AZ ÉN VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-Mivan? Dehogy vagy Te! Hol vagy? Pöttyösben? Benyomtál?

-ITTHON VAGYOK BAZMEG!!!!!!!! MEGKÉRTEM A GYEREKET, HOGY TEGYEN FEL AZ INTERNETRE HORVÁTH PAMELA NÉVEN!!!!

-De MINEK????

-Mert sportot és alkatrészeket akartam nézni!

-És?

-MIT ÉS BAZMEG!!!!!!!!!!!!!!!!!HÁT MOST VEREM AGYON A VIKUT!!!!! HÁT ALIG LÉPEK BE AZ INTERNETBE, MÁRIS AZ EGÉSZ "B" KÖZÉP MEG AKAR BASZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek