Téka sztorik

FASISZTA VAGYOK!!!!!!!!

2012. május 14. - tekasztorik.blog.hu

Ezek az angolok, öcsém, ezek bele vannak buzulva az egész királyi családba bazeg. A királyi kutyától kezdve a Bözskéig (Erzsébet, gyengébbek kedvéért), mindenkit úúúúúgy imádnak, hogy kajak bepárásodik a szemük, ha ilyesmiről faggatom őket és érdekes módon, mindig van karnyújtásnyira egy olyan tárgy, kanál, óra, akármi, amin a Bözsi van, vagy valamelyik csibész kis hercig és akkor megmutatják végtelen szerelemmel ezt a tárgyat és közben simizik és elmesélik személyes élményüket az adott családtaggal, kutyával, őrrel, kerítéssel, bokorral, akármivel és közben táljesen be vannak hugyozva a gyönyörtől. Úgyhogy ez már vallás náluk szerintem ez a marhanagy imádat és mindig megkérdezik, hogy UGYE szeretem-e a Bözskét, hát a faszom se meri ezek után azt mondani, hogy nekem aztán totál semleges a giccses-kalapos vén szatyor, tehát lelkesen mondom, hogy ofkorsz és mindenki boldog.

 

Tehát átmentem Linnhez-ennyi volt a bevezető- aki pontosan itt lakik mellettünk és jó fej, enyhe huzattal a fejében, de tudod, az a jóságos bolond. Meg iszik is, de mindegy, én csípem és egyelőre ő az egyetlen spanom itt. Szóval átmentem és ott volt nála egy ilyen 50 körüli pasi, aki a Meklárennél dolgozik, mondtam is neki hogy tyűűűűű azannyát, de nem értette persze, csak a mimikámból vágta le, hogy megdöbbentem.

Leültünk, mert vártuk a vacsit, amit Linnn dobott össze nekünk, gondoltam beszélgetek vele bátran, de leszögeztem, hogy nem igazán vagyok spíler angolból, viszont nyelvtani és szókincs béli hiányosságaimat mérhetetlen bátorságommal ellensúlyozom.

 

A pasas hátradőlt és politikáról kezdett velem beszélgetni.

 

Velembazmeg...

 

Politikáról...

 

Ajaj...

Kérdezte, hogy nálunk milyen államforma van és ha hiszed ha nem, kajak el kellett gondolkodnom rajta, így aztán pár perc szünet után azt feleltem, hogy ELVILEG demokrácia, gyakorlatilag (csendes?)diktatúra, egyesek szerint meg királyság, szóval nem tudom. Kérdezte, hogy szeretjük-e az "uralkodónkat", mondtam neki, hogy ez szintén nem ilyen fekete és fehér, gyorsan felvázolnám, hogyan állunk mi, magyarok, a politikával.

Aki hatalmon van, azt mindig gyűlöljük és nem mindig ok nélkül. Aki nincs hatalmon, annak mindig drukkolunk, hogy majd legyen és szabadítson meg minket a gonosztól. Aztán azok hatalomhoz jutnak és azokat is gyűlöljük, szintén nem ok nélkül, tehát nálunk is igen aktív érzelmeket vált ki a politika, csak hát szeretetről itt szó sincs.

 

Nem nagyon értette, hogyan is érhetné, itt 60 éve a Bözsi a sztár, meg a familia, nálunk meg 60 év alatt azé történt egysmás...

No, lényeg a lényeg, hosszasan taglalta, hogy nekem sem jó, ha nem szeretek senkit a politikában, szóval válasszak magamnak valakit, akárkit, akit szintén ilyen vallásos áhítattal tudok imádni úgy, hogy a bugyim is csurog tőle. Én hiába mondtam, hogy nálunk ez valóban nem járja, ő csak erősködött, hogy holnap megint itt lesz Linnél vacsin és jöjjek át és számoljak be róla, hogy kit sikerült választanom.

Hazamentem, elgondolkodtam. Arra jutottam, hogy keresek egy kulcstartót a házban, tudod, amibe képet lehet tenni, kinyomtatom a Fásy Ádám fotóját oszt beleteszem, hát csak nem ismeri fel, hogy ez nem egy politikus, hanem valami "zene"bohóc!

Másnap át is mentem széles mosollyal a buta arcomon, csávó kezetrázott velem, mondta, hogy reméli, felkészültem, szóval elővillantottam neki a kulcstartómat és megkérdezte, ki ez a tag. Mondtam neki, hogy Adam Fasi, hogy értse. Erre megismételte, mintha számára bármit is jelentene ez a 2 szó, hogy Adam Fasiii. Mondtam hogy óóóóó jeeee. Kérdezte, milyen párthoz tartozik. Mondtam hogy a Fási párt elnöke, végtelenül szimpatikus, mert megvan benne minden, mint ami egy jó politikusban is megtalálható: amit csinál, ahhoz maximálisan nem ért, de nem veszi észre magát. Egy egész ország röhög rajta, de bóknak értékeli. Meg van róla győződve, hogy ő a király, pedig csak egy nagyonszar vicc.

Nos, az angolok valahogy hadilábon vannak az iróniával, vagy én nem beszélek jól angolul, de ezt végképp nem értette a pasas, szóval próbálta leegyszerűsíteni, történetesen arra, hogy milyen izmust képvisel a kulcstartós figura.

 

És akkor itt be is szoptam a történetet, merthogy rávágtam, hogy hát a saját izmusát ami nem más, mint a FASIzmus!!!!! Éééééés mikor ezt kimondtam, akkor esett le, hogy öléggé nagy szarban vagyok, a csávónak pingpong labda nagyságúra kerekedtek a szemei és vörös fejjel ordított, hogy FASIZSTA VAGYOK EZEK SZERINT???? Én meg mondtam neki, hogy dehogy vagyok bazmeg, hát ez nem is egy politikus képe, csak gondoltam jófej leszek és úgy teszek mintha teljesítettem volna a házi feladatomat, erre még jobban üvöltött, hogy akkor HAZUG IS VAGYOK?????!!!! Úgyhogy teljesen meg voltam szégyenülve és kijött Linn a konyhából és a csávó magánkívül mesélte neki, hogy ez a magyar lány egy hazug fasiszta (hát, engem már sokmindennek bélyegeztek baszki, de ez toronymagasan vitte a pálmát )és mivel Linn akkor lépett ki a beszélgetésből a konyhába, mikor még ott tartottunk a meklárenessel, hogy milyen érdekes az időjárás és mennyire jó lesz az Olimpia, ezért úgy döntött, nem érti a cselekményeket és hozott magának egy fél üveg skót viszkit a csávó pedig szentségelve távozott, nekem meg azóta nem köszönnek a szomszédok és ujjal mutogatnak rám...

 

Egy Fásy Ádámos kulcstartó miatt...(??????!!!!!!)

 

 

Most már tuti el fog vinni a Szkátlend járd...

 

Fel fognak tenni egy teherhajóra és útnak eresztenek!!!!!

 

 

 

Kurvaéletbe. Nem megyek többet emberek közé!

 

 

HÜLYE ANGOLOK! ANGOL HÜLYÉK!!!!!!

 

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek