Téka sztorik

Csapágygolyó! A fa*omba! (+18)

2012. május 17. - tekasztorik.blog.hu

(Azon gondolkodtam, hogy milyen rég írtam tékás sztorit.Addig agyaltam, míg eszembe jutott egy régi történet.)

2007 lehetett talán és nem abban a tékában nyomtam az ipart, ahonnan a blogot kezdtem el írni, hanem még a III. kerületben.

A téka egy kibebaszott nagy panelcsorda aljában volt, igazi szutyok gettó, mellettem éjjel-nappali, ahol a bolt előtt állandóan piáltak a hómlesszek, másik mellettem pedig fodrász és szoli, ahová nem a NASA asztrofizikai kutatólaborjának PHd előtt álló végzős hallgatói jártak, sejtheted.

 

Lehúztam itt is vagy 2 évet és persze rengeteg embert sikerült megismernem, csak hát más társadalmi osztályból, igaz, ez is Buda volt, de valljuk be, azért Budán is vannak gettós részek.

 

Nos, többek között, ide járt Miki is.

Miki igazi sablon figura volt: 190 centi, ugyanennyi kiló, kopasz, tetkós, kettes golfos senkiházi kis piti bűnözőcske.

De olyan dumája volt, hogy egész nap azt vártam, mikor jön!

És jött is minden nap, mert ebben a tékában dögivel volt pornó, Miki meg csikicsuki figura volt, azaz kaptárba (börtönbe) be, kaptárból ki. 10-15 hónap bent, 4-5 hónap kint. Ezt nyomta 18 éves kora óta és kibaszottul elégedett volt önmagával, mert elmondása szerint a hülyének is megéri, összeszed egy csomó gempát (pénzt), bent napi háromszori étkezés van, semmi drog, kijön, lóvé is van meg egészség is. És ezt annyiszor és olyan meggyőzően elő tudta adni, hogy kajak elgondolkodtam rajta, mi a faszért nem vagyok bűnöző?! Hát az évezred biznisze bazmeg!

 

Szóval Miki, az mindig jött és ittam a szavait, mint a Meggymárkát, ő meg mesélt. Annyit mesélt, hogy az hihetetlen és olyan szavakat használt, hogy mindig meg kellett kezdenie egy zárójelet, hogy elmagyarázza nekem az etimológiájukat. 

-Na szevasz bula!-mondta Miki, fülig érő mosollyal.-Szoszi mi? (ez a szoszi ez a mivan. Tudod a börtön nyelvezet az nagyrészt cigány meg szleng, de most ebbe ne rohanjunk bele arccal meg amúgy sem vagyok szakértő.)

-Megvagyok Mikikém, megvagyok. Na? Mi lesz a mai menü? Orál, anál, leszbi, animal?

-Á baszki ne is mondd. Van egy új csirke, akit szúrok, az a neve, hogy Tekla. Öcsém, ez egy vadállat bazmeg. Múltkor fel kellett tolnom neki a botmixert, persze kikapcsolva, attól totál begerjedt, aztán meg öklözés meg minden, olyan mint a fekete lyuk. Inkább ruháztatnám, mint kielégíteném, nagyon komoly a csaj, de ne vesszünk el a részletekben, szóval valami fekás okosságot toljál nekem tesókám.

-Na gyere, itt vannak a filmek, keressünk niggereset.

-Hallod kis bula! Neked melyik a kedvenced?

-Miki, én nem nézek pornót, de ezt már megbeszéltük.

-Jaj már asszed halózom a süket vakerodat mi? Hát mire nyomod otthon a masztiburgert? Mitől lesz nedves a kis muffancsod?

-Hát ha rízseshúsra gondolok savanyított kisdinnyével, az öléggé lázba hoz, szó se róla!

-Jézusom de beteg egy picsa vagy! Tolod fel a 70 dekás kolozsvárit mi? Rúd szalámi, virsli befigyel mi? Kajapornó bazmeg!

-Hát azé ennyire nem vagyok beteg, de tény, hogy a kaja az megmozgat. Na de ne rólam beszéljünk, gyere, keressünk filmet.

 

 

1 óra ilyen szellemileg pezsgő diksurzus után/közben kiválasztottunk valami négeres, farkam a térdemig ér típusú természetfilmet, aztán  Miki hazament.

 

Jön másnap. Totál kivan. Mondom neki:

-Na mi a helyzet te latinamerikai csődör? Miért lóg az orrod mint a feka csávó farka?

-Á bazmeg, ez a Tekla ez nagyon gáz hallod.

-Mivan? Szar volt a film? Nem találtátok a magyar szinkront és nem értettétek, miről szólt?

-Jaj de hülye vagy te baszod! Figyejjé má! Az történt, hogy csapágygolyókat tettem a farkamba...

-HOGY MICSINÁLTÁL????

-Bazmeg hogy kezdhetem má megint elölről magyarázni! Anyádér' nem mész kicsit Kalocsára a női kaptárba? Egyből vágnád a vakeromat, nem kéne itten fél napig koptatnom a redvás pofámat. Szóval. Idefigyelj kicsi csíra. Ha jobban alá akarsz pakolni egy nőnek, akkor arra azért vannak módszerek. Például meg lehet nagyobbítani a makkodat. Ezt a ruszki spanoktól tanultam. Amikor feláll a céleszköz, fogsz egy zsilettpengét és x-et vágsz a makkodba, jó mélyen...

-Nabazmeg ezt fejezd be mert elájulok...

-Várjá má rinyálsz itt he! Na figyelj. Szóval ha ezt sokszor csinálod, kajak megdagad a makkod. Vágod? Na. A másik meg, hogy golyókat teszel a bőr alá.

-NEM AKAROK ILYENEKET HALLGATNI MIKI! HÚZZÁL A PICSÁBA, HADD NÉZZEM A CSILLAGÁSZATOS-TODOMÁNYOS FILMEMET!

-Kuss má rinyálós gádzsi! Hallgassad az okosat. Szóval. Fogod a bőrt a gyíkon, kiveszed bárhonnan a csapágygolyót, amiben van és kifeszíted a bőrt. Megvan így képileg? Most mit fogod be a szemed és mit vágod a hülye grimaszokat? Nem láttál még dákót? Jaj te kis szűzpecsenye, egyem meg. Na idefigyelj. Kifeszíted a bőrt, így megcsíped és egy baszott nagy könyvvel vagy tárggyal rácsapsz a farkadra és a golyó bemegy a bőr alá.

-ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRISTEEEEEEEEEEEN MIKI TAKAROGGGGYÁL INNEN!!!!

-Várjál máááár! Azt akarom, hogy megértsed!

-AZT AKAROM, HOGY HAGGGGYÁL BÉKÉN!!!!!

-Dehogy akarod! Hát látom hogy röhögsz! Mivan, pörög már rajtad a bugyi mi? Elképzelted! Szóval. Az a lényeg, hogy a farkadat olyanra tudod csinálni, mint egy buzogány. Tele tudod tenni golyókkal. És amikor akció van, a csaj elájul a gyönyörtől. Vágod?

-Hát, vannak részletek, amiket nem értek, de most azt fogom hazudni, hogy vágom és ne folytasd!!!!

-Szóval. Pár hete szereztem csapágygolyókat és megcsináltam magam buzogányosra. Tolom a Teklát, ordít, sikít, folyik a könnye a gyönyörtől, teljesen kész volt, aztán ledőltünk, rágyújtottunk, nyúlok, hogy megvakarom a pöcsömet és érzem, hogy valami nem stimmel.

-Jézusom. Mi történt?

-Hát 12 golyót tettem be és csak 4 volt.

-ÉS HOVA TŰNT A TÖBBI?

-Hát bent maradt a Teklában...

-Baaaaaaaaaaaazmeeeeeeeeg.

-De nem ez a gáz, hanem ezek ilyen kis fém gecik. Mi van ha belemegy a petéjébe vagy miafaszomba és kikelnek?

-KIKELNEK? ÉS MÉGIS MIK LESZNEK BELŐLÜK?

-Alien bazmeg vagy valami droid kurvaannya! Tök nagy esélye van, hogy nyolcból 1 megfogan! És akkor mi a fasz lesz? Fizethetek droidtartást meg alá kell írnom az apaságit, hogy a nyálkás űrlénynek én vagyok az apja?

-Én nem tudom Miki, de szerintem rádférne még vagy 25 év fegyház, mert kibaszott hülye vagy...!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 hét múlva elvitték, azóta sem tudok róla semmit, de ha megnyitják Muldörék az X-aktákat, akkor tudjátok, hogy minden innen ered...

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek