Téka sztorik

Fater kampányol

2012. december 07. - tekasztorik.blog.hu

Fater nem az a grafomán fajta csávó, február óta élek Angliában és eddig csak egyszer írt.

Na, ma megérkezett a kettes számú iromány.

"Szia Kis Viku, itt én beszélek.

Azért írok, mert már megint makacskodol, nem hallgatsz senkire.

Na, arról van szó, hogy

várjál, hozok egy cigit meg egy fröccsöt.

Itt vagyok, csak nincs itthon szóda, mindjárt folytatom csak átugrom a Sityához, úgyis lóg vagy 500 üveg ilyen retro-hálós szódával tudod.

Megjöttem, nagy az öröm a Sityáéknál, a Magdi 3 hónapos terhes, mondtam: gratulálok, mondta, hogy köszöni, mondtam a Sityának is hogy gratulálok, ő is mondta, hogy köszöni, majd átadja az illetőnek, a Sitya ugyanis kamionos, mint tudod és 4 hónapja nem volt itthon...Hát erről ennyit, most külön alszanak, nem értem miért, attól elmegy a kisbaba?! Hülyék ezek.

Na mindegy nem is ez az érdekes, de idevág a téma.

Idefigyelj Kis Viku.

Mint azt már évek óta toljuk bele a buta fejedbe, jól tudod: unokát szeretnénk anyáddal.

Igen, tudjuk mik a nézeteid, a hülye elveid, a beteg felfogásod, de nekünk uncsi kell.

Anyád egész nap ráér, na jó, majdnem egész nap, én is 6 körül már itthon vagyok, szóval beleférne az életünkbe egy picike kislány. Ilyen szőke göndör fürtös, kék szemű, rózsaszín szoknyás, tudod. Na, olyan. Nem ám összefekszel valami arabbal vagy fekával vagy kici ócó kínaival, mert a koponyádból eszem meg akkor a karácsonyi székelykáposztát!!!!!!

Na tessék, már tiszta ideg vagyok, hát hihetetlen hogy 1800 kilóméterről is fel bírod tornázni az agyamat!!!

Na.

Megbeszéltük anyáddal-illetve én kinyilatkoztattam neki-hogy nem kell felnevelned meg semmi, meg férj se kell, meg ilyesmi, csak nekünk kéne az az uncsi.Namost ezért nehogy szexelj valami angol pasival mert megöllek, tudod, lányos apa vagyok, a szeplőtelen fogantatásban hiszek, nem kell tenned olyan nagyon konkrét dolgokat csak ki kéne pottyantanod egy unokát és kész! Mi ugyanúgy fogunk szeretni, tudjuk, hogy nincs pénzed magadra sem, nemhogy egy gyerekre, mi ezt átgondoltuk és felneveljük.

Anyád szülne de bazmeg 57 éves, legyen már szíved!!!!!!

Én már kiterveltem mindent.

Ott kint kell megellened, mert akkor angol állampolgár lesz a kislány. Semmi gond, van a Bélának lakókocsija, azt be lehet fűteni, én azzal kimegyek értetek és hazajövünk.

Hát igen, 60 négyzetméter a lakás és most, hogy kint vagy, kényelmesen elférünk, de nem baj, mert a padlásból le tudok csípni pár kockát és akkor csinálok gyerekszobát.

Tudom, nem lenne egy sétagalopp, hogy megint velünk kell laknod, nade nekünk is micsoda áldozat lesz, gondolj bele, etetni téged is meg az uncsit is! De sajnos nekünk kell az az uncsi. Benne vagyunk a korban és mi ezt már eldöntöttük. Mármint én döntöttem el, anyád azt mondja, hagyjalak békén mert ez a te életed, majd te eldöntöd, mikor akarsz családot alapítani, de én látom mit össze nem balfaszkodol ezer éve, szóval a sarkamra kell állnom, ha akarok egy uncsit!

Kis Viku.

Idefigyelj, arany bogaram.

Mi nagyon szeretünk téged, de tudod, olyan vagy mint egy hetvenes évekbeli bogárhátú.

Abban az időben nagyon akartuk és amikor megkaptuk, összebrunyáltuk magunkat, de ma már a Lexus a menő és unalmas a bogár. Te már nagy vagy, ismerünk, felneveltünk, kell egy új kis Viku, aki összeszarja a nappalit és kihányja az ebédet a konyhakőre, de közben alul azzal a 2 fogával úgy nevet, hogy beleolvadok a járólapba. Értesz? Ketyeg a biológiai vekkerem!!!!!! Unokát akarok!!!!!

Kapsz egy évet úgy döntöttem...aztán...aztán...várjál megkérdezem anyádat, mi a "B" terv.

Anyád azt mondta, ne piszkáljalak, hanem inkább vigyem le a szemetet.

Látod?! Ha lenne uncsi, hogy lekötné anyádat!!!!!! Ez is miattad van, hogy folyton egrecíroztatva vagyok! Hát a kurvák vére folyjon patakokban, kapd össze magad édes lányom!!!!!

Na.

Vigyázz magadra, csütörtökön már itthon leszel, akkor majd ezt megbeszéljük, részleteiben.

Ölellek:

Fater-aki UGYE hamarosan NAGYFATER!!!!!

(mellékelek egy sallert, itt van ebben a lezárt borítékban. Jól oszd be és szólj ha kell még.)

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek