Téka sztorik

Fater levele Orbán Viktornak

2012. december 10. - tekasztorik.blog.hu

Telefonbeszélgetés.

Vasárnap reggel.

 

-Na szia Kis Viku. Mozgalmas volt a tegnap éjszaka, ugyanis összeültünk a Pöttyösbe és elhatároztuk, hogy tüntetünk.

-Hogy mivan???

-Tüntetünk. De nem megyünk oda a kupolás épület elé mert nem lehet rendesen parkolni, meg kurva hideg is van, ezért megfogalmaztunk egy levelet a kormánynak, de mivel te jobban értesz az ilyen fogalmazásos dolgokhoz, ezért felolvasom és akkor segíts kijavítani.

-Ajaj...Miért érzem úgy, hogy ez kemény menet lesz...?!...Na lökjed Fater.

-Khm...khm...iszom egy korty bort és kezdem.

Naszóval.

"Kedves Viktor és Gyuri!"

-Te ezt kajak így kezded????? Beszarok!!!!

-Miért most ezzel mi a bajod? Így személyes!

-Fú várjál hozok zsepit mert érzem hogy el fogok pusztulni a röhögéstől...

-Na már megint komolytalankodol,mikor itt ilyen...na folytatom, ne vágjál közbe állandóan.

Tehát.

"Kedves Viktor és Gyuri. Mi itt, a dolgozó nép vagyunk, jó most nem dolgozunk mert lejöttünk a Pöttyösbe, de  mi rendesen fizetjük az adót. Nekem van pár befizetetlen parkolási csekkem, a Béla meg gyorshajtott, a Fityma véletlenül meghúzta egy 7 tonnás kamion oldalát és lelépett, de amúgy mi ilyen rendes emberek vagyunk, akik több mint 40 éve dolgoznak, napi 10-12 órát. És most elmondjuk, mi a bajunk, miért tüntetünk.

Először is, azt hallotta a Fényező Csabika, hogy nem lehet majd bárakárhol cigit kapni. Szeretnénk lázadni ez ellen, mert nincs mindenhol trafik. Teszkós Gabika nyitna egyet, de amilyen feltételeket meg adózási izéket ti nyomtok, hát öcsém, tudod ki nyisson trafikot?! A radai rossebb! Előbb leszek konzumlány, minthogy üzletet nyissak, na az tuti.

Szóval, azt kérjük, alázattal, hogy ne már hogy kijelöljetek helyeket, ahol lehet kapni cigit. Épp elég kibaszás, hogy nem lehet rágyújtani a Pöttyösben, folyton mehetünk ki az utcára, mint valami kivert kutyák.

A másik.

Nagyon drága az alkohol.

Gondolom ti is isztok meg cigiztek, mint minden rendes ember, akinek stresszes a melója. Hát nekünk is le kell valahol vezetni a feszkót, amit nap mint nap belénk nyomtok. Mondjuk erre adhatnátok is valami állami támogatást, hogy aki napi 2 óránál többet politizál, annak járjon 1 doboz cigi meg 2 liter Bikavér. Háddenem? A Balta azt javasolja, hogy kérjek 5 gramm füvet inkább, de ez hülyeség mi nem drogozunk. Majd ha megírtam ezt a levelet, akkor elbeszélgetek a Baltával, rendes gyerek amúgy!

Na folytatom.

Tüntetünk így csoportosulásilag az ellen is, hogy ledolgoztuk az egész életünket, nem kurváztunk, nem játékgépeztünk, nem lóversenyeztünk, mégsincs semmink csak svájci hitelünk. Nem értjük, hogy ez hogy van.  Mert ti nem dolgoztatok semmit,-vagy ha igen, na azt is kár volt, mentetek volna inkább nudizni- viszont kurváztatok, szerencsejátékoztatok,svájci bankszámlátok van és mindenetek. Szeretnénk tudni, hogy ez mégis hogyan történt, kérünk egy listát, na nem csak tőletek, hanem 100 évre visszamenőleg az APEH-tól kell egy kimutatás, tételesen, hogy hova lett több millió ember pénze! Gondolom ez a technika világában 2 gombnyomással megoldható. Én nem értek ehhez, szóval jöhet postán majd megadom a címemet.

Aztán mi van még itt lássuk csak.

Ja igen.

Van ez hogy tömegesen elmennek az emberek az országból, mert éhen halnak. Nekem volt 2 kedvenc orvosom, azok letipliztek a németekhez, most pontosan tizenkétszer annyi pénzt keresnek, mint itthon, viszont nincs rajtuk stressz, gyomorideg, meg hát mások a munkakörülmények. Eszük ágában sincs hazajönni. Pedig milyen jó dokik voltak! Nektek is biztosan kell néha orvos, na nem csak kettőtöknek, hanem mindenkinek ott a kupolásban, de ha elüldözitek őket, akkor csak kóklerek maradnak. Szar dolog ám mikor a perforált vakbeledre kapsz egy sima algópirint oszt kinyúvadsz!

De nem csak az orvosokról van szó! Nektek nem szar nézni, hogy mindenkinek lóg az orra? Jó, oké, nektek ott bent, ti elvagytok meg minden, sajnos az van hogy mi nézünk titeket a tévében és nem ti minket! Pedig mennyivel jobb lenne, akkor tisztán látnátok, hogy eléggé neki vagyunk ám keseredve! Az Imike szívesen bekamerázza ilyen iparival az egész országot és akkor nézhetitek ám, mi megy itt a való világban nullahuszonnégyben!

Na.

Cserébe...mert tisztességesek vagyunk, nem ám ingyen kérjük ezeket, szóval cserébe...a Sperma megcsinálja a Gyuri szemeit ilyen lézeres cuccal, mert szegény Gyuri, lehet hogy ezért látja ilyen furcsán a dolgokat, és hogy a Viktor se maradjon ki, neki meg ír a Kis Viku egy nagyon megható Kossuth téri beszédet, mert olyan szépen tud fogalmazni a lányom.

Na? Áll az alku srácok?

Tisztelettel:

Fater

Fényező Csabika

Fityma

Sperma

Lóbaszó

Balta

Tökös Janika

Mercis Béla

Sittes Imike

Villanyos Pisti

Teszkós Gabika

Alkatrészes Dzsimi

Felnis Peti

Hugyos

Béla

Öcsi

Töki

Rendőr Pisti

meg a Csöcsös Marika, ő itt a pultos.

Köszönjük!

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek