Téka sztorik

Hogyan lepjük meg barátainkat a születésnapjukon

2013. június 08. - tekasztorik.blog.hu

Kábé nem tudom hány évvel ezelőtt történt, hogy közeledett Dzsexon szülinapja.

Fater ült a konyhában, a szokásos rozé-Multifilter tengelyben és agyalt, hogy mit kéne kitalálni a barátjának.

Felmerült horgász készlet, csónak, pénz, pia, feleségestül befizetett wellllnesssz hétvége, de valahogy nem tűnt az igazinak egyik sem.

Végül megérkezett a gondolatbeli múzsa és lenyomott egy cuppanós puszit az öregem homlokára, mert egyszer csak felpattant a székről, mint aki megvilágosodott.

-Kis Viku! Megvan! Vetkőzős csaj!!!!

Na, az ötlettől a kivitelezésig azért le kellett gyűrni pár telefonhívást, kinek-milyen kapcsolati tőkéje van, honnan lehet csajt szerezni, mennyiért, satöbbi.

Leszaladtunk a Véres Kakukkba-ilyen nevű hely nincs, csak mi neveztük át persze-, körbeültünk egy 40 fős asztalt és megkezdődött az agyalás.

Ha lúd, hát legyen kövér, mindenki bedob öt rongyot, az két kiló, ennyi pénzért a Szalmahajek is lenyomja a kígyós sztrippet a Tarantínóból, húzzunk bele, 1 hét múlva itt van ennek a kókadéknak a szülinapja.

Csabika, a balfaszkirály, magára vállalta, hogy nnnna, majd ő, aki az egészségügyi nagylexikonban látott csak nőt az "N" betű mellett illusztrációként, hogy majd szerez táncos csajt.

Mondtuk neki hogy jó, lepakoltuk elé a 200ezret, megvacsoráztunk és hazamentünk.

Elérkezett a nagy ásemééééény!

Hol tartsuk meg? Fater baráti köre alsó hangon 40 fő, felső hangja meg a végtelen felé konvergál, kéne valami kurva nagy parasztház-ennyi parasztank.

Felcuccoltunk, lementünk a Festékes Pityuhoz Vácra, az nincs is olyan messze, meg ott elfér vagy 150 fő.

Igazunk volt, a háromszázhuszonnyolcadik karosszéria lakatos is kényelmesen elfért a kocsibejáró melletti kispadon, gyakorlatilag ha akkor belépőt szedünk egymástól, most nem vagyok bébiszitter és némi marketinggel megspékelve egy tuti instant fesztivált is csinálhattunk volna.

Lényeg a lényeg, a házibulik olyanok, ahova elmennek azok a haverjaid, akikről tudod, hogy kurva jó zenéket szeretnek, mikor pedig elkezdődik a mulatozás, valahogy mindenki a legótvarabb számokat választja ki a YouTube-ról. Neked is megvan ez az élmény? 

Itt sem volt ez másképp, na jó ezek ilyen 40-50-60 éves csókák, nem az én korosztályom, melós pasik, fiatal nagypapák, úgyhogy az Aranyesőt meg a Postás Józsit valahogy még csak-csak elnéztem, de Fásy Zsülikénél azé' tarkónvágtam a Mercis Bélát, hogy a mocskos pedofil kurvaaaaannnnyát, hát ne csapassuk már a legaljától a szórakoztatóipart!

Szépen fogyott az alkohol, mondanom se kell, Dzsexon felesége is be lett avatva a dologba, hogy ne ijedjen meg, érkezni fog egy nehézbombázó, tudjuk hogy a férjének mimóza lelke van, tehát semmi domina sztori, kikötözés, alázás, nem kell hogy elsírja magát, 10 percet vonaglik a muff, aztán kalap-kabát, itt se volt, a netre feltett home videóból meg biztos visszajön a csaj ára.

Olyan este 8 lehetett, amikor végre csöngettek.

Persze senki nem hallotta az üvöltő zenétől ("kék a szeme, arca csupa tetű,- énekelték a nagyonvicces átiratot a többiek), szóval kinyitottam az ajtót.

Ott állt Csabika és egy, hát nem akarok nagyobbat hazudni, mint szoktam, de egy olyan kb. 160 kilós, 45 éves nő.

Na, le is sokkolódtam ugyanabban a pózban, ahogy kinyitottam az ajtót, szerencsére ekkor ott termett Fater.

-Csabika....Csabika...EZ bazmeg mi?-mutatott a nőre, akin 700 tonna festék és falatnyi bőr szerkó volt, kezében bilincs és ostor. Én ezen a ponton elkezdtem zihálni a röhögéstől a kezdeti döbbenet után.

-Őőőőőőőőőőőőőőőő, ő itt Marika, nagyon rég óta van a szakmában, vér profi...

-Csabika...gyere félre ide egy picit-rángatta arrébb összeszorított fogsorral Fater Csabikát.

-Honnan lőtted ezt a Godzillát mi? Felhívtad a Szpílberget hogy nincs-e felesleges díszlet a Dzsuraszik parkból????? MIEZBAZMEG??????? Ez a Dzsabba került 200 ezrünkbe? Ez nem Star Wars fesztivál te idióta!!!!!!!!!

-Nyugodj meg, megéri a pénzét, hidd el, hogy profi, olyat tud, mint senki más.

-Csabika, engem az sem érdekel ha kívülről tudja a kibaszott Mengyelejev táblázatot vagy elszámol a végtelenig kettesével! Sztrip csajt akartunk, erre idehozol nekem egy .... najó, megyek inni, te meg vezényeld le a műsort.

Csabika odalépett a mikrofonhoz és megkocogtatta.

-Egy..egy..egy kettő..egy... khm...kis figyelmet kérek (sípolás, fülbefogás, anyázás, "menj hátrébb te barom mert gerjed!" bekiabálás). Figyelem, a Dzsexonnak ma van a szülinapja és arra gondoltuk, hogy meglepjük egy csodálatos hölggyel, aki pár percre elkényezteti, fogadjátok szeretettel....MARIKÁÁÁÁÁT!!!!

És ekkor elindult az előszobából a hatalmas nappali felé ez az élő bolygó, ez a túlfestett brontoszaurusz, de tudod hogy van a mondás: nincs szar zene és ronda nő, csak kevés alkohol, úgyhogy mindenki füttyögött és tapsolt, Marika lába alatt pedig menekültek a mélyben a vakondok és a giliszták.

Dzsexon arcából egy másodperc alatt kiszökött a vér és elhiheted: nem  a farka irányába, egyetlen mozdulattal lett dobva az ágyra, Marika pedig dögönyözni kezdte.

Dzsexon üvöltött, recsegett, ropogott, csutka hangerőn szólt a 9 és fél hét betétdala Dzsókákkertől, Marika néha bedobott egy-egy riszát és ostorával időnként rácsapott Csabika fenekére, akiről egyre több ruha került le és egyre jobban folytak a könnyei a fájdalomtól, de eltorzult fejét és kajabálását is elnyomta a volume.

A performansz végén Marika kedvesen rámosolygott a tomboló tömegre, majd távozott.

Dzsexon úgy feküdt ott, mint aki végigdöngette a Playboy Mansion összes lakóját, felesége nem tudta hogy sírjon-e vagy röhögjön, így aztán az utóbbit választotta és némi együttérzést erőltetve magára próbálta felkanalazni szerencsétlen férjét.

Eltelt a buli, reggel kókadtan ment hazafelé mindenki, másnap pedig felkerestük Csabikát Újpesten, mert Fater nem akarta annyiban hagyni a dolgot.

-Csabika. Ülj le ide szépen és meséld el nekünk a kis Vikuval, esküszöm, esküsssszöm nem csaplak agyon, de meséld már el, hogy a búbánatos, retkes pélóba jutott eszedbe ez az ötlet. Hogy lehetsz akkora veréb, hogy ennyi pénzért ilyen nőt találsz??????

És akkor Csabika valami olyat mondott, ami még nagyobb sokként ért minket, mint Marika 160 kilója.

A kis fényező teljes lelki nyugalommal hátradőlt, elővett egy cigarettát és rágyújtott.

Mélyen beszívta a füstöt, majd lassan, mindent tudó, Isten vagyok arckifejezéssel a búráján, kifújta azt.

-Na idefigyelj Fater csávó. Tudod vannak dolgok, amiket nem tudsz a Dzsexonról.

-Persze. 40 éve a legjobb barátom. Igazad van. Például nem tudom, hogy egyet vagy kettőt fingott-e ma ébredés után.

-Nem erről van szó. Van valami, amit évek óta mondogat, de nem is figyelsz rá.

-Mit? Azt hogy sosincs pénze?

-Neeeem. Történetesen azt, hogy nagyon fáj a háta.

-Jaaaaa persze, azt minden nap elmondja ötszázszor. Vén fasz, mindene fáj. És?

-Én nem vagyok a Dzsexi legjobb barátja, de figyelek rá.  Ezért elhatároztam, hogy olyan ajándékkal lepem meg, ami segít neki és pár hétre boldoggá teszi. Így találtam rá Marikára, aki csontkovács. Húszezer forintot még rádobtam a szolgálataira, hogy öltözzön be, fesse ki magát és úgy gyógyítsa meg Dzsexont.

Öcsém, döbbenten ültünk Faterral és nem jutottunk szóhoz. Hogy ez mekkkkkora egy jófejség!!!

Ez eltartott vagy 5 percig, aztán mikor Csabika újra rágyújtani készült, valami szemet szúrt az öregemnek.

-Te Csabika. Mit is mondtál, mennyibe került a Marika? Mert oké a plusz 20 rongy de egy csontkovács, akárhogy is matekolok, több mint 100 ezer forintnak még így is kellett maradnia...Mutasd csak a csuklód! Ez nem véletlenül PONTOSAN ugyanaz a karóra, amit 2 hete akar neked eladni az Állványos Józsi?

-Miiiii... hogy.. hogy eeeez.... mi....eeeezt ..eeezt..  most kaptam .... őőőőőőőőőőőőőő...anyámtóllll...

-NA BAZMEG, MOST MEGÖLLEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek