Téka sztorik

Esti mese

2013. augusztus 20. - tekasztorik.blog.hu

Helyszín: Estimesélés az 5 és fél éves hímfilozófusnak az ágya mellett.
Dátum: 2013. Május.
A mesélő fizikai állapota: láz, fejfájás, hányinger, menstruáció első napja, szédelgés, hasfájás, világundor.
Meseigény: Legyen benne Kisvakond, sárkány, dínó, királyfi, autó, repülő, tengeri állatok, különösképp bálna, cápa és delfin, valamint szuperhősök, Némó, legó katonák, akció, humor, nemvárt események, fordulatok, dráma, feloldás, érzelmi intelligencia fejlesztés, morális tartalom és Süsü.
Mese hossza: Minimum 10 perc.
Gondolkodási idő: NULLA MÁSODPERC.

-Szóval....őőőőő...hol volt hol nem volt...egy szép napon arra ébredt a Kisvakond, hogy embertelenül fáj a háta. Elaludta ott a föld alatt, biztos megnyomta valami gyökér. Szóval felkelt és érezte, hogy ez a merevedés más, mint az eddigiek. De mivel hétfő volt, el kellett ültetni a répát meg a karalábét, nade ilyen állapotban öcsém, még a kávéját sem tudta lefőzni. Felhívta a Pókembert, hogy legyen szíves jöjjön át, írjon egy emailt Süsünek, hogy lángcsóvákkal puhítsa fel a kertet, parkolja arrébb a Kisvakond verdáját, mert pont rálóg a delfinek futball pályájára a hátsó kereke. De a Pókembernél épp elszakadt a cérna, mert összeveszett a Némóval, aki eldugdosta egy korallzátony mögé a királyfi kedvenc legó katonáit. Mikor már dél felé közeledett az idő, a Kisvakond idegállapotba került, hogy kopog a szeme az éhségtől, úszik a háztartás, romokban a kert, ennek így nem lesz jó vége, a kistermelők ki fogják közösíteni, aztán mehet az ombuccmannhoz, szóval felhívta a Batmant. A Batman az...az...kérlekalássan...az M7-es leállósávjában szopókázott, mert defektet kapott, tehát nem ért rá. A Kisvakond ezért átkiabált a Superman-nek, hogy jöjjön segíteni a kertbe, de a Superman épp a tisztítóban volt, rendbehozatni az alsógatyáját, ami a sok repkedés közben összekoszolódott, persze ez nem volt igaz, mert nem kosz volt, hanem teljesen más, de ezt nem mondhatta el csak úgy mindenkinek, mert nem akart személyi kultuszt rombolni, tehát ő is lepattintotta a Kisvakert. De ekkor betoppant egy bazi nagy brontoszaurusz és megkérdezte a vakondot, hogy kell-e segíteni valamit, mert úgy hallotta, hogy múlt héten a cápák lerágták a muskátlik meg a büdöskék szirmait, a medúzák pedig lelegelték a salátát. Mondta a Kisvaki, hogy fel kéne szántani a földet, de ő nem tud megmozdulni, mert bereccsent a háta, mire a dínó finoman rálépett és meggyógyította. Ekkor óriási vihar jött, felkapta a dínót és messzire repítette,mire megjelent a Süsü apukája, aki kitagadta a Süsüt. Na, ettől aztán agyérgörcsöt kapott a vakond, lecsatolta a ruhácskáját és kergetni kezdte ezt a csúnya apukát a ház körül,mert milyen ótvar dolog, hogy azért, mert csak 1 fejed van, elzavarnak otthonról a náthásba! Ezt meglátta a Láthatatlan ember, aki épp egy második világháborús repülőn gyakorlatozott a felhők között, leszállt, és jól fenéken billentette a Süsü apukáját, majd le is pisilte a biztonság kedvéért, hogy érezze a papa a törődést,mire kiugrott a szemközti tóból egy óriás polip és megdobálta a sárkányfatert kakás pelenkákkal és használt zsebkendőkkel.

Délután 4 óra volt már, a Kisvakondnak teljesen elmúlt a hátfájása, így aztán feltúrta a földet és elvetette a nyomorult zöldségeit, a rohadék gyümölcseit, a tündérek beporozták a sok vackot, a tengeri állatok megöntözték és mindenki boldogan élt, míg el nem pusztult a sunnyogóba. Itt a mese vége, 10 másodpercet kapsz, hogy elaludj, utána megsemmisítelek.


-Hááááááát Viki, ez nem volt valami jó mese.

-PARANCSOLSZ, DRÁGÁM??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-Nem tetszett ez a mese...

-És, ha szabad kérdeznem, mi nem tetszett benne az Uraságnak?

-Hááááát...nem volt benne nyuszi....

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek