Téka sztorik

Szemtelenkedés a Batthyány téren

2014. május 27. - tekasztorik.blog.hu

Helyszín:

Batthyány tér, aluljáró, Panírozott Hörcsög trafik (illetve nem trafik mert már nincs cigi, szóval “butik”, ahogy a Szakáll úr hívja, az eladó.)

Reggel 8 óra, támasztjuk a pultot, Fater, Csabika meg én.

Szakáll úr vakarja a hatalmas belét meg a kopasz fejét, méltatlankodik az embereken meg hogy a csövesek jönnek, meg hogy szarazélet és mióta nem lehet cigit árulni mégszarabb.

Szóval állunk és nagyon korán van. Fater böngészi a tippmix újságot,hogy milyen meccsekre fogadjon, Csabika egyik lábáról a másikra áll mert hugyoznia kell, munkába igyekvő emberek áradata sodorja önmagát, aztán megérkezik Frici bácsi.

-Na jó reggelt az ifjúságnak, mi a nagy harci bré van gyerekek?

-Üdv Frici bá, ki fog nyerni hétvégén? Mondjon valami tuti tippet.

-Nem tudom édes fiam…Szakáll Úr, egy feketét lesszíves meg egy kaparósat…Nyerőt ha kérhetem….hogyhogy milyen jegyűt???Oroszlán vagyok, hát ne nézzen rám úgy mint egy verébre! 78 év elszelelt, de dagad az erő, az izom…a f…., az is édes fiam, az is dagad!-nevet 12 fogú szájával.-Na legyen egy sör is Szakáll úr, nyissa ki nekem, hadd szisszenjen bele ebbe az álmos reggelbe!

-Aztán mi van magával Frici bá? Egészsége hogy szolgál?

-Lementem a körzetihez…kösz a kávét Szakáll úr…3 pötyit is kérek bele de ne számolja fel, jó lesz ingyen is…esküszöm ha nem kávéznék, leállna a komplett bélműködésem, szóval…lementem a dokihoz hogy nézze meg hogy vagyok. Méri a nyomásomat, nézeget, azt mondja: Magának az egyik szeme üveg? Hát mondom igen, már vagy 50 éve. Kérdezi: És jól lát? Ó hát mondom, remekül, az üvegszem azért is jó, mert közelre és távolra is látok, ne vicceljen! Olyan vagyok mint a sas! Csipás! Hahaha! Az egyik szemem sír, a másik üveg, hahaha! De nem  nevetett a doki, fiatal gyerek, nincs 40, nem érti a viccet…szóval nézeget, felírja a gyógyszereimet, magas vérnyomás, szív, koleszterin, ízület, jaj az én koromban tudod…na lényeg a lényeg…

-CSABIKABAZMEG A KURVA KÁVÉDAT HOGY RÁÖNTÖTTEM AZ ÚJSÁGRA TE KOTORÉK!!!!

-És én tehetek róla????!

-MI AZ ANYÁDÉRT TESZED IDE??????????

-Hát mert ilyen kicsi a hely!

-Hogyrohadnálmeg! A gatyám is olyan lett…tiszta olyan mintha bebrunyáltam volna…

-Várjál letörlöm!

-NE TAPERÁJJÁL MÁR A TAKNYOS ZSEBKENDŐDDEL TE BUZIGYEREK!!!

-Én csak…Na bocsánat hol tartott Frici bá?

-Hát hogy az orvosdoktor ottan matat engem meg minden, aztán egyszer csak bejön a Marika, a nővér.

-Marika még ott van?

-Persze…ú de hideg ez a sör…Szakáll úr, maga mit csinál ezzel? Hűti? Minek? Meg akar betegíteni? Ne csóválja a fejét, adjon egy szál cigarettát!…MIAZHOGY LESZOKOTT? Úgy szívta hogy a Lánchidat újra lehetett volna építeni a dekkekből!…Leszokik…agyam eldobom mik vannak…szóval bejött a Marika…

-Hány éves már az a strapa kanca?

-50 lehet.

-Mellei megvannak még?

-Miazhogy? Ringatóznak mint két tollpárna! Na lényeget mondom, idefigyelj…Fradi-Dunaújváros…

-Jégokorng Frici bá, jégkorongban is Fradi!

-A lófaszt fiam, elpicsázzák őket mint a szar. Liverkúzent játsszuk meg hendikeppel szopóra. Na?

-Frici bá  ma már nem ihat többet! Na mondja mi volt a Marikával.

-Hát odajött, meglapogtott, hogyvagyunk hogyvagyunk, én meg…hát nem tehetek róla…belemarkoltam a fenekibe.

-NEMMONDJA KOMOLYAN! Összeszarom magam! Hallottad Csabika?

-Hallottam csak nem merek röhögni mert bebrunyálok!

-És mi volt Frici bá? Mit szólt a Marika?

-Olyan maflást kaptam, hogy kiesett a szemem és begurult a doki íróasztala alá…mit röhög Szakáll úr? Mondom, kiesett…ne röhögjenek már!

-Hát ez kééééész! És bemászott az asztal alá Frici bá?

-Hát lehajoltam és benéztem a Marika fehér köpenye alá, mondom neki, Marikám drága, lerángatnám magáról ezt a kis csipkés megoldást, de látom kapaszkodik beléje nagyon egy pulikutya, na,erre sikítva kirohant a rendelőből. Én meg ott kúsztam másztam és nem találtam a szememet, na akkor a doki is beszállt, ott nyomtuk fókában a linóleumon, aztán végre meglett, orvosdoktor lepucolta nekem monitortisztítóval, na azóta még az internetet is látom.

-Hát Frici bá, komolyan mondom, feldobta a reggelünket!…Csabika hova rohansz? Juvét vegyük bundára megteszem ötszázzal…HOVA MÉSZ TE NYOMORULT?

-Bazmeg bepisáltam, át kell öltöznöm!!!!!!!!!!!!

-Gyere vissza, Szakáll úr ad neked egy tróger farmert! Gyere vissza!…Én is úgy nézek ki ezzel a kávéfolttal mint aki becsinált…Na megjött a Héves Guszti! Szevasz tesó, mi a helyzet? Nincs egy váltás nadrágod?

-Szevasz Faterképű, minek az neked?

-Tiszta kávé vagyok, folyik végig a lábamon a cucc.

-Gyere feküdj le a kettes vágányra, kocsiszín előtt áttolatok rajtad és meg van oldva miden! Nincs több kávéfolt, lábatlankodás, csak gyönyörű törzs!

-Milyen jó hogy vannak barátaim, rohagggyálmeg! Na,  szép napot az uraknak, egy élmény volt, mint mindig!…Frici bácsi meg ne nézze a lányom melleit mert kiesik a szeme aztán rohanhatunk utána a mozgólépcsőn egészen a Deákig! …Na viszlát elvtársak és üzenjük meg Brüsszelnek, hogy MOCSKOS ÚJPEST!!!!!!

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek