Téka sztorik

Fater a lázadó-2 kis rövid sztori

2014. szeptember 24. - tekasztorik.blog.hu

Fater és Muter vasárnap reggeli párbeszéde

-Drágám, megtennéd hogy kiporszívózol?

-Nem.

-Tessék életem?

-Nem porszívózok ki, múlt héten nyaltam végig a kurva lakást!

-5 hete volt az a múlthét és tiszta retek minden! Nézd meg ezeket a porcicákat! És kukkants be a szekrény mögé, ujjnyi vastagon áll a por!

-És kit érdekel mi van a szekrény mögött? KI A F*SZ NÉZ BE ODA????!!! Szerinted amikor majd jönnek vendégek, mondjuk karácsonykor, akkor az lesz, hogy belépnek az ajtón, szia, szia, puszi, puszi, de jól nézel ki, hoztunk bejglit meg egy kis hókiflit, jaj de aranyosak vagytok hogy csináltatok tiramisut,nem kellett volna, DE AZÉRT MI BENÉZNÉNK A SZEKRÉNY MÖGÉ, HOGY RENDESEN KI VAN-E TAKARÍTVA??????!!!!!HÁT KI A BÚBÁNATOS REPEDT HERÉT ÉRDEKEL HA VENDÉGSÉGBE MEGY, HOGY MI A FENE VAN A RUHÁS SZEKRÉNY MÖGÖTT?????? BASZKI, TE BENÉZEL ILYEN HELYEKRE MIKOR MEGHÍVNAK VALAHOVA?????…most mit nézel így, mi?…JÓVAN JÓVAN, hozom azt a kurva porszívót csak kicserélem benne a porzsákot…NEM KELL CSÍPŐRE TENNI A KEZEDET MERT LÁTOM!!!!!!!!….hogyrohadnameg az összes szöszmösz vasárnap reggel…!!!!!! NEM DRÁGÁM, NEM MONDTAM SEMMIT, CSAK ÖRÜLÖK HOGY ILYEN SZÉP NAPUNK VAN…hogy szakadna meg a ruhás szekrény hogy porcicákat tojik!!!!…

:D 

Egy kedves történet a múltból

-Szevasz kislányom, megjöttem, hol vagy?…itt vagy a…ÚRISTEN!!!!! MIT CSINÁLSZ TE A KONYHÁBAN MEZTELENÜL? ÉS KI EZ A FIÚ???? ÉS MIÉRT MEZTELEN Ő IS???

-Szia apa!

-MIT SZIÁZOL???? ESZEDNÉL VAGY??? AZONNAL ÖLTÖZZÉL FEL!!!!!! ENNEK A CSÁVÓNAK MEG HOL VANNAK A GÖNCEI??? ÉS MILYEN ALAPON LÓGATJA A PÖCSÉT AZ ÉN SZÉKEMRE???!!!ÉS HOL VAN ANYÁD AKI SZÓTLANUL TŰRI MINDEZT AZ ÉN LAKÁSOMBAN, AZ ÉN KONYHÁMBAN??????? HÁT NEM HISZEM EL, HOGY ITT NUDIZTOK!!!!! MICSODA DOLOG EZ???? DRÁGÁM! DRÁGÁM HOL VAGY???

-Szia, megjöttél? Itt vagyok! Mi a baj, miért óbégatsz?

-HOGYHOGY MIÉRT? ARRA KELL HAZAJÖNNÖM, HOGY A LÁNYOM ANYASZÜLT MEZTELENÜL CSOKOLÁDÉT ZABÁL A KONYHÁBAN EGY VADIDEGEN SRÁCCAL, AKI SZINTÉN MEZTELEN??!!!

-Életem, 40 fok van, a ventilátor csak keveri a meleget. Az előbb már lezuhanyoztak, de nézz rájuk, izzadnak mint a…

-LEZUHANYOZTAK????? KÖZÖSEN?

-Igen.

-ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRISTEN!!!!! HOL A PUSKÁM???????????!!!

-Szerintem igyál egy fröccsöt és segíts nekik befejezni a szivárványos rajzot a holnapi óvodai ünnepélyre...

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek